*SiMiN*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Feb 16, 2014
- ارسالیها
- 5,086
- پسندها
- 1,974
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهران
- تخصص
- نقاشی کردن،نت
- دل نوشته
- همه ی انسانها برابر آفریده شده اند
اعتبار :
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 4 ساعت
مجموعاً: 4 ساعت و 30 دقیقه
مواد لازم :
ژلاتین 25 گرم
آب سبزیجات (یا آب مرغ) 1 فنجان
سیب زمینی (آب پز، خرد شده) 1 فنجان
هویج (بخار پز، خرد شده) 1 فنجان
نخود شیرین 450 گرم
ذرت نصف فنجان
سس مایونز 6 قاشق سوپخوری
خامه ترش 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
گوجه فرنگی برای تزئین
گشنیز برای تزئین
طرز تهیه :
1. در یک ظرف کوچک، 3 قاشق غذا خوری آب روی ژلاتین بریزید. بگذارید 5 دقیقه بماند. در یک قابلمه کوچک آب مرغ را روی شعله ی متوسط گرم کنید. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. کمی نمک اضافه کنید. از روی شعله بردارید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.
2. در یک کاسه ی متوسط، سیب زمینی، هویج، نخود شیرین، ذرت، ماینوز و خامه ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید. طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید. آب مرغ و ژلاتین را اضافه کنید. به خوبی مخلوط کنید.
3. مخلوط را داخل قالب نان بریزید. قبل از سرو کردن حداقل 5 ساعت در یخچال قرار دهید.
مدت انتظار: 4 ساعت
مجموعاً: 4 ساعت و 30 دقیقه
مواد لازم :
ژلاتین 25 گرم
آب سبزیجات (یا آب مرغ) 1 فنجان
سیب زمینی (آب پز، خرد شده) 1 فنجان
هویج (بخار پز، خرد شده) 1 فنجان
نخود شیرین 450 گرم
ذرت نصف فنجان
سس مایونز 6 قاشق سوپخوری
خامه ترش 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
گوجه فرنگی برای تزئین
گشنیز برای تزئین
طرز تهیه :
1. در یک ظرف کوچک، 3 قاشق غذا خوری آب روی ژلاتین بریزید. بگذارید 5 دقیقه بماند. در یک قابلمه کوچک آب مرغ را روی شعله ی متوسط گرم کنید. ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. کمی نمک اضافه کنید. از روی شعله بردارید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.
2. در یک کاسه ی متوسط، سیب زمینی، هویج، نخود شیرین، ذرت، ماینوز و خامه ترش را اضافه کنید و مخلوط کنید. طبق ذائقه نمک و فلفل بزنید. آب مرغ و ژلاتین را اضافه کنید. به خوبی مخلوط کنید.
3. مخلوط را داخل قالب نان بریزید. قبل از سرو کردن حداقل 5 ساعت در یخچال قرار دهید.