Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

خورش "تره" رقيب سرسخت قرمه سبزي!

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي ايراني
Konu Başlığı خورش \"تره\" رقيب سرسخت قرمه سبزي!
نویسنده موضوع *SiMiN*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *SiMiN*

*SiMiN*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Feb 16, 2014
ارسالی‌ها
5,086
پسندها
1,974
امتیازها
113
محل سکونت
تهران
تخصص
نقاشی کردن،نت
دل نوشته
همه ی انسانها برابر آفریده شده اند
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

مواد اولیه : برای 4 نفر
گوشت گوسفندی 400 گرم (از گوشت گوساله هم میتوان استفاده كرد)
تره 500گرم (ساطوری شده)
لوبیا سفید نصف پیمانه (میتونید از لوبیا قرمز هم استفاده كنید)
پیازپیاز 1عدد (متوسط و خرد شده)
گرد لیمو به میزان لازم
نمك به میزات لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
زعفران به مقدار لازم (دلخواه)
سیب زمینی 3عدد (برای سرخ كردن و تزیین)
گوجه فرنگی 2عدد


خورش تره در كردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری كه میتوان آن را رقیبی برای
خورش قرمه سبزی دانست.این خورش در سایر مناطق كشور هم استفاده میشود كه دستور پخت كمی متفاوت دارد.در زیر دستور اصلی پخت این خورش ارائه شده است.
طرز تهیه:
در ظرفی مناسب كمی روغن ریخته و پیاز خرد شده را در آن كمی تفت میدهیم به طوری كه نیمه طلایی شود.گوشت را به پیاز اضافه میكنیم.بعد از خدود 5 دقیقه زردچوبه و لوبیا سفید را به آن اضافه میكنیم(دقت كنید لوبیا را از شب قبل خیس كنید و آب آن را دو بار عوض كنید).پس از كمی تفت دادن حدود نیم لیتر آب به آن اضافه میكنیم و اجازه میدهیم آب جوش بیاید.زیر شعله را كم كرده و اجازه میدهیم خوب بپزد.
در تابه ای جداگانه كمی روغن میریزیم و تره و جعفری ساطوری شده را به آن اضافه میكنیم و حدود 10 دقیقه تفت میدهیم .وقتی گوشت پخت تره سرخ شده رو به اون اضافه میكنیم و نمك میزنیم.در 5 دقیقه آخر گرد لیمو یا 4 عدد لیمو عمانی رو به خورش اضافه میكنیم.و بعد از یك ربع زیر
خورش رو خاموش میكنیم.سیب زمینی رو خلالی كرده و سرخ میكنیم و گوجه فرنگی رو هم خرد كرده و سرخ میكنیم و به عنوان تزیین روی غذا میریزیم میتونید زعفران اب كرده هم به خورش اضافه كنید و اگر ترشیش مناسب نبود كمی ابغوره یا ابلیمو بهش اضافه كنید.
 
بالا پایین