Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

چطور از جاسوسی موتورهای جست*وجو در امان بمانیم؟

اطلاعات موضوع

Kategori Adı آموزش هک و مقابله با آن
Konu Başlığı چطور از جاسوسی موتورهای جست*وجو در امان بمانیم؟
نویسنده موضوع Amirhoo3in
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Amirhoo3in

Amirhoo3in

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Dec 27, 2013
ارسالی‌ها
1,082
پسندها
910
امتیازها
113
محل سکونت
ساحل کارون
دل نوشته
زندگی آبراهی است به نام وفا,میریزد توی جویی به نام صفا,میرود به رودی به نام عشق,میریزد به دریایی به نام وداع:(
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

اخیراً دادگستری آمریکا نظارت خود را گسترش داده و از موتورهای جست*وجو خواسته تا مطالبی را که کاربران در یک هفته گذشته در آنها جست*وجو کرده*اند، تحویل دهند. گوگل در این میان به مخالفت برخاسته و این کار را نقض آشکار حقوق کاربران خود می*داند. ولی دیگر موتورهای جست*وجو اطاعت کرده*اند.
● گوگل اطلاعاتش را به دولت آمریکا نمی*دهد
البته دولت، هنوز، هیچ اطلاعاتی که به تشخیص هویت کاربر بینجامد، نخواسته است. ولی برای آنهایی که نگران*اند دولت با این اطلاعات چه خواهد کرد?

سؤال و جواب زیر جالب خواهد بود:
▪ چرا موتورهای جست*وجو تقاضاهای کاربران را ثبت می*کنند؟
موتورها نرم*افزار خود را با استفاده از این آمارها تنظیم می*کنند تا تبلیغات هدفدار به کاربران نشان دهند و همچنین قابلیت*های جدید اضافه کنند. به علاوه با این آمار می*توان نتایج جست*وجو را ذخیره کرد تا هر بار مجبور نباشید کلمات کلیدی را از نو وارد کنید.
▪ چطور یک موتور جست*وجو یک کاربر را «به*جا» می*آورد؟
اگر تا به حال در این موتورهای جست*وجو ثبت نام نکرده باشید، احتمالاً شما را نخواهند شناخت. ولی جست*وجوها از طریق کوکی*ها ردیابی می*شود که یک شماره یکتا دارد. با استفاده از کوکی*ها می*توان آمار همه جست*وجوهایی را که انجام داده*اید، به دست آورد. حتی برخی از آنها شماره IPتان را هم ذخیره می*کنند!
▪ اطلاعات یک کوکی تا چه زمانی معتبر است؟
بستگی دارد. کوکی*های یاهو تا ژوئن سال ۲۰۰۶ در کامپیوتر می*مانند ولی کوکی*های گوگل تا سال ۲۰۳۶!
▪ اگر در یکی از این موتورها ثبت نام کنیم، چه می*شود؟
اگر در موتور گوگل یا یاهو ثبت نام کنید، آن*وقت تاریخچه چیزهایی که جست*وجو کرده*اید، با اطلاعاتی که داده*اید، مانند نام و آدرس ایمیل، «مرتبط» می*شود.
▪ چه کسی می*خواهد که تاریخچه جست*وجویش مخفی بماند و از نظارت دولتی می*ترسد؟
برخی از مردم دوست ندارند که این اطلاعات وارد زندگی شخصی*شان شود. برخی دلیل خاصی ندارند، ولی فکر می*کنند که در آینده چنین شرکت*هایی قطعاً مورد استفاده*ای برای این اطلاعات خواهند یافت.
مثلاً اگر شما از سرویس ایمیل گوگل(جی*میل) و نرم*افزار بهینه*سازی وب گوگل استفاده کنید، گوگل می*تواند افرادی که به آنها ایمیل فرستاده*اید، وب*سایت*هایی که دیده*اید، یا حتی کلماتی را که اشتباه تایپ کرده*اید، ببیند.
▪ افرادی که از این بابت نگران هستند، باید چه کار کنند؟
مدیریت کوکی*ها مفید است. اگر می*خواهید این جعبه سیاه شما را لو ندهد، هر هفته یک*بار کوکی*ها را پاک کنید. دیگر این*که کوکی*ها را به طور خودکار موقع بستن مرورگر پاک کنید، به سرویس*های ایمیل رایگان به*خصوص اگر یک موتور جست*وجو آن را ارائه کرده، وارد نشوید.
▪ این پاک*سازی خودکار چه*طور انجام می*شود؟
در فایرفاکس، به بخش «privacy preference» می*روید و کوکی*ها را پاک کنید. بخشی در آن*جا وجود دارد که با انتخاب آن، این کار اتوماتیک می*شود. در Internet Explorer کار به این سادگی نیست ولی می*توان از منوی «Tools» کارهایی انجام داد.
▪ آیا تا به حال تاریخچه موتورهای جست*وجو برای محاکمه کسی استفاده شده است؟
شخصی به نام رابرت پتریک در نوامبر سال ۲۰۰۵ به جرم قتل همسرش محکوم شد و بخشی از مدارک جرم این بود که او لغت*های «گردن»، «سریع»، و «شکستن» را در گوگل وارد کرده بود. ولی این اطلاعات از کامپیوتر مجرم به دست آمد، نه از گوگل.
▪ هر کسی می*تواند تاریخچه جست*وجوی خودش را ببیند؟
معمولاً نه. ولی اگر می*خواهید جست*وجوهای قبلی خود را ببینید و جست*وجوی بهتری انجام دهید و از شناسایی خود ناراحت نمی*شود، در سرویس آزمایشی search history گوگل ثبت نام کنید.
▪ آیا این اطلاعات قابل استناد در پرونده*های کیفری هستند؟
مطمئناً. گوگل در ظاهر با تصمیم*های دولت مخالفت می*کند تا دیگران حتی فکر دسترسی به بانک اطلاعاتی گوگل را هم به خود راه ندهند. ولی اگر کاربران می*دانستند که اطلاعات*شان مانند عمده*فروشی به دولت داده می*شود، محتاط*تر جست*وجو می*کردند.
▪ اگر کسی بخواهد بیشتر از اینها ناشناس بماند باید چه کار کند؟
اگر دنبال چیزی هستید که نمی*خواهید کسی بفهمد، از Tor استفاده کنید. یک سرویس رایگان که با جابه*جا کردن ترافیک شما بین چند سرور داوطلب ناشناس*تان می*کند. به این ترتیب مبدأ مخفی می*ماند و می*توان از فیلترها گذشت؛ همان فیلترهایی که در مدارس و دانشگاه*ها نصب می*شود. این سرویس معایبی هم دارد. البته شاید از دید یک روزنامه*نگار چینی خیلی مفید باشد، ولی سرویس*های اطلاعاتی به دلیل مسیرهای طولانی کندتر می*شوند و به سرورها فشار می*آید.
▪ آیا Tor صددرصد مطمئن است؟
نه، به هر حال می*توان از کامپیوترها اطلاعات بیرون کشید. اگر این سرویس را با سرور پراکسی Privoxy مخلوط کنید، کمی از این ریسک کاسته می*شود، ولی صددرصد نیست. اگر این*ها را با فایرفاکس به کار ببرید، بهترین تجربه اینترنت*گردی ناشناس را خواهید داشت.
▪ آیا روش*های دیگری هم وجود دارد؟
سایت Anonymizer سرویس ناشناس*کننده دارند ولی شدیداً بر عملکرد کامپیوتر اثر منفی می*گذارند. سرورهای پراکسی دیگری در اینترنت وجود دارند، ولی ریسک کار با آنها بر عهده خودتان است. در ضمن بعضی از سایت*ها ترافیک*های ناشناس را فیلتر می*کنند.
 
بالا پایین