Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

پوره سیب زمینی و سیر و رزماری

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي گياهي
Konu Başlığı پوره سیب زمینی و سیر و رزماری
نویسنده موضوع ***HeleNa***
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan ***HeleNa***

***HeleNa***

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Mar 17, 2014
ارسالی‌ها
5,011
پسندها
855
امتیازها
113
محل سکونت
tEhRaaN
سیم کارت

اعتبار :

مواد مورد نیاز: (برای 2 تا 4 نفر)
2 کله سیر
یک کیلوکرم سیب*زمینی
یک فنجان پیاز خرد شده
دو قاشق غذاخوری سرخالی ماست کم چرب
یک قاشق چای*خوری رزماری خشک کرده، ریز شده
نصف قاشق چای*خوری نمک
یک چهارم قاشق چای*خوری فلفل
دستور کار:
فر را تا درجه 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) گرم کنید. پوسته بیرونی کله سیر را جدا کنید. (حبه*ها را پوست نکیند و از هم جدا نکنید.)
هر کله را جداگانه در کاغذ آلومینیومی بپیچید و در فر با همان درجه حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت یک ساعت بگذارید بپزد. 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شود. حبه*ها را از هم جدا کنید. آنها را فشار دهید تا عصاره سیر از آن جدا شود. پوسته را بیرون بیاندازید و عصاره را نگه دارید.
پوست سیب*زمینی*ها و پیاز را جدا کنید و آنها را در قابلمه بریزید. روی آن آب اضافه کنید. زیر قابلمه را روشن کنید تا آب به جوش بیاید. در ظرف را بگذارید، حرارت را کم کنید و بگذارید تا سیب*زمینی*ها بپزند. (بسته به نوع سیب*زمینی حدود 15 دقیقه زمان می*برد.)
آبکش را روی یک کاسه قرار دهید. یک چهارم از آب مواد داخل قابلمه را پس از آبکش کردن نگه دارید. سیب*زمینی را با عصاره سیر و آن یک چهارم آب درون قابلمه و مواد باقی مانده مخلوط کنید و در همزن بریزید.
غذای شما آماده است. می*توانید آن را در کنار خوراک*های مختلف یا حتی به عنوان غذایی جدا روی سفره قرار دهید.
ارزش غذایی
کالری: 93؛ کلسترول: 0 میلی*گرم؛ فیبر: 2 گرم؛ چربی: 0 گرم؛ سدیم: 230میلی*گرم؛ کربوهیدرات: 21 گرم؛ پروتئین: 3 گرم؛ درصد کلسیم کربوهیدرات*ها: 90 درصد
 
بالا پایین