Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه و خوشمزه کردن زیره پلو کرمانی

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي ايراني
Konu Başlığı طرز تهیه و خوشمزه کردن زیره پلو کرمانی
نویسنده موضوع Amirhoo3in
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Amirhoo3in

Amirhoo3in

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Dec 27, 2013
ارسالی‌ها
1,083
پسندها
913
امتیازها
113
محل سکونت
ساحل کارون
دل نوشته
زندگی آبراهی است به نام وفا,میریزد توی جویی به نام صفا,میرود به رودی به نام عشق,میریزد به دریایی به نام وداع:(
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :


برای داشتن زیره پلو مجلسی و خوشمزه میتوانید در زمان ریختن برنج در قابلمه لابلای برنج را لایه لایه با تکه های مرغ پخته یا گوشت پخته پر کنید و به جای آب از آب گوشت یا آب مرغ برای روی برنج استفاده کنید.

مواد لازم :

برنج : ۲ لیوان
زیره سیاه : ۳ قاشق غذاخوری
کره و روغن و نمک : مقدار لازم

طرز تهیه :
زیره را ۳۰ دقیقه در مقداری آب خیس دهید سپس ابکشی کنید.
برنج را به همراه چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس با اب سرد ابکشی کنید ( زمانی باید برنج را ابکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف آن نرم و مغز برنج کمی خام باشد ).
برنج ابکشی شده را با زیره و کمی نمک مخلوط کنید ، ته قابلمه مقداری روغن بریزید و نان یا سیب زمینی حلقه شده برای ته دیگ قرار دهید سپس برنج مخلوط با زیره را داخل قابلمه بریزید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند سپس نصف لیوان آب و چند قاشق روغن روی برنج بریزید.
در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج دم بکشد ، پس از اینکه برنج دم کشید مقداری کره آب شده روی آن بدهید و بهمراه گوشت یا مرغ این برنج خوشمزه را سرو کنید.
نکته ها :
میتوانید در زمان ریختن برنج در قابلمه لابلای برنج را لایه لایه با تکه های مرغ پخته یا گوشت پخته پر کنید و به جای آب از آب گوشت یا آب مرغ برای روی برنج استفاده کنید ، به این صورت زیره پلو مجلسی و فوق العاده خوشمزه ای خواهید داشت.
 
بالا پایین