Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

سیارات مست، مأمن حیات بیگانه‌اند؟

  • نویسنده موضوع Swan
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı نجوم (اخترشناسی)
Konu Başlığı سیارات مست، مأمن حیات بیگانه‌اند؟
نویسنده موضوع Swan
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Swan

Swan

مدیر کل انجمن
تاریخ ثبت‌نام
Sep 30, 2013
ارسالی‌ها
523
پسندها
1,999
امتیازها
93
تخصص
Nurse
جنسیت

اعتبار :

دانشمندان بر این باورند تعدادی از سیارات که در حال تلوتلوخوردن هستند، شاید بیش از آنکه تصور می‌شود، مامن حیات بیگانه باشند.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، سیاراتی که ابتدا در یک جهت و سپس در مسیر دیگری هستند، می‌توانند مکان‌های ایده‌آلی برای جست‌وجوی حیات بیگانه باشند.

تیم علمی ناسا مدعی است جهان‌های تلوتلوخورنده، سطوحشان را در معرض گرمای بیشتر ستارگان خود قرار می‌دهند.

شاون دوماگال-گولدمان، اخترزیست‌شناس ناسا، در این رابطه گفت: چنین سیاراتی از ستارگانشان به اندازه کافی دور هستند و این موضوع آن‌ها را منجمد می‌کند و بنابراین اهداف نامطلوبی برای تفحص هستند، اما واقعیت آن است که آن‌ها شاید برای حمایت از حیات مناسب باشند.

وی در ادامه گفت: این موضوع ایده ما درباره این که یک سیاره زیست‌پذیر چگونه به نظر می‌رسد و این که کجا می‌توان سیارات زیست‌پذیر را پیدا کرد، بسط می‌یابد.

مدارهای کج می‌توانند تعدادی از سیارات را وادار به تلوتلوخوردن بکند و اثر این موضوع ممکن است آب مایع را روی سیاره حفظ کند.

تیم علمی از دانشگاه واشنگتن، دانشگاه ایالتی وبر و ناسا سیاراتی را بررسی کردند که جرمشان به اندازه زمین است و حول ستاره‌ای خورشیدمانند می‌چرخند؛ آن‌ها همچنین دارای یک یا دو غول گازی عظیم هستند که در مجاورتشان مدارگردی می‌کنند. در تعدادی از موارد، کشش گرانشی این سیارات عظیم می‌تواند جهت چرخش سیاره با مدار کج را ظرف ده‌ها تا صدها هزار سال تغییر دهد و این موضوع در اصلاحات زمین‌شناسی به اندازه یک چشم بر هم زدن است.

در حالی که ممکن است تجربه‌کردن چنین عملی برای یک سیاره بعید به نظر برسد، دانشمندان پیش‌تر آرایشی از سیارات را شناسایی کرده‌اند که در آن، چنین موضوعی می‌تواند رخ دهد. آن‌ها این سیارات را حین مدارگردی در اطراف ستاره Upsilon Andromedae رصد کردند.
 
بالا پایین