Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

باقلا قاتق غذای خوشمزه شمالی

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي سنتي
Konu Başlığı باقلا قاتق غذای خوشمزه شمالی
نویسنده موضوع ویدا
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan ویدا

ویدا

کـاربــر حـرفــه ای
تاریخ ثبت‌نام
Oct 30, 2013
ارسالی‌ها
188
پسندها
29
امتیازها
28
محل سکونت
تهران
دل نوشته
گر هیچ کسی همره مانیست خداهست..
بهترین اخلاقم
موجود نیست...
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :



مواد لازم

• 250 گرم لوبیای مخصوص باقلاقاتق
• 200 گرم كره
• یك بوته سیر
• 4-3 عدد تخم مرغ
• نصف پیمانه شوید خشك (یا 100 گرم شوید تازه)
• یك قاشق چایخوری زرد چوبه
• نمك و فلفل سیاه

طرز تهیه

1. لوبیای مخصوص باقلا قاتق را بشویید و یك روز قبل آن را خیس کنید. سپس پوست آنها را بگیرید و کنار بگذارید.

2. سیر را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس كره را كمی تفت دهید. باقلای پوست گرفته، زرد چوبه و شوید را اضافه کنید و خوب تفت دهید. حرارت را کم کنید تا مواد پخته شوند ولی مراقب باشید له نشوند.

3. تخم مرغ ها را هم بزنید و به مخلوط باقلا اضافه کنید. در ظرف را بگذارید تا تخم مرغ ها كمی سفت شوند.

4. برای سرو این غذا، یك عدد تخم مرغ را نیمرو کنید و روی خورشت بگذارید.


 
بالا پایین