Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

کاهــش حملات پراکنده اینترنتی، افزایــش حملات هدفـــدار

اطلاعات موضوع

Kategori Adı اخبار هک و امنیت
Konu Başlığı کاهــش حملات پراکنده اینترنتی، افزایــش حملات هدفـــدار
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=2]کاهــش حملات پراکنده اینترنتی، افزایــش حملات هدفـــدار[/h]
سرورهای میزبانی کننده حملات مخرب اینترنتی، اکنون در جغرافیای بیش از۲۰۰ کشور جهان پراکنده شده اند که در مقایسه با آمارهای قبلی، اندکی افزایش را نشان می دهد. تعجب آور نیست که کشور چین باز هم به عنوان بزرگترین منشاء حملات اینترنتی به حساب می آید؛ حملات مخرب اینترنتی که با میزبانی این کشور برنامه ریزی و اجرا میشود، از ۴۱ درصد در سه ماهه آخر سال ۲۰۱۳، به ۴۳ درصد در ابتدای سال جاری میلادی افزایش یافته است.


به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، ایالات متحده، با اختلافی قابل توجه نسبت به چین، در رتبه دوم کشورهای مبتلا به ترافیک های آلوده و مخرب اینترنتی قرار گرفته است، هر چند که ترافیک مخرب اطلاعاتی در ایالات متحده از ۱۹ درصد دوره قبل به ۱۱ درصد کاهش یافته است.

بر اساس گزارش آکامای، کشور اندونزی نیز به عنوان سومین کشور صادر کننده ترافیک مخرب ۶.۸ درصد از کل آلودگی های اینترنتی را به خود اختصاص داده است. این میزان در اواخر سال ۲۰۱۳ میلادی، ۵.۷ درصد بوده است.

کدام پورت های ارتباطی بیشترین حمله های اینترنتی را تحمل می کند؟

درمیان پورت های ارتباط با اینترنت، پورت مهم ۴۴۵ هنوز هم بیشترین مورد برای هدف گیری بدافزار ها بوده است. البته خوشبختانه حملات مخرب اینترنتی به این پورت از میزان ۳۰ درصد در دوره قبل، به ۱۴ درصد در دوره فعلی کاهش یافته.

اما میزان حملات به پورت ۵۰۰۰، که به عنوان پورت عمومی Plug and Play / Upnp معروف است، شاهد افزایش قابل ملاحظه ای در این دوره بوده است؛ از فقط یک دهم درصد به ۱۲ درصد افزایش. پورت ۲۳ یا همان پورت Telnet با ۸.۷ درصد نسبت به کل ترافیک های مخرب اینترنتی، جایگاه سوم را به خود اختصاص داده است.


کاهش برخی حملات سازمانی!

بنا بر گزارش آکامای، حملات DDoS و یا در اصطلاح حملات تکذیب سرویس علیه خدمات مبتنی بر وب، نسبت به ماه های آخر سال گذشته میلادی ، با یک کاهش ۲۰ درصدی روبرو بوده است. تعداد این حملات در دو دوره پی در پی از ۳۴۶ به ۲۸۳ مورد کاهش یافته است. این کاهش ۲۰ درصدی تنها یک تغییر نقطه به نقطه است زیرا مجموع حملات DDoS نسبت به دوره مشابه سال گذشته،۲۷ درصد افزایش را نشان میدهد.

قاره آمریکا، هدف نیمی از کل تهدیدات و حملات پراکنده در اینترنت به حساب می آید؛ پس از آن، قاره آسیا ۳۱ درصد و درنهایت قاره اروپا، غرب آسیا و قاره آفریقا ۲۰ درصد از حملات مبتنی بر اینترنت را تحمل می کنند.


نکته قابل توجه در گزارش آکامای، کاهش ۴۹ درصدی حملات و تهدیدهای اینترنتی علیه شرکت های خصوصی و مراکز سازمانی می باشد. این در حالیست که حملات علیه بخش های عمومی و دولتی در سرتاسر جهان، ۳۴ درصد افزایش را نشان می دهد. یکی از شاخص ترین این حملات مخرب، هدف گیری بخش گسترده ای از مراکز دولتی در کشور سنگاپور بوده است.

بنا بر اعلام شرکت پاندا سکیوریتی، این نشان می دهد که هر چند در بعضی موارد از تعداد حملات اینترنتی علیه مراکز سازمانی کاسته شده، اما در اغلب موارد، این حملات دقیق تر، مخرب تر و هدفمند تر شده اند.
 
بالا پایین