Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

تاریخچه پیتزا

اطلاعات موضوع

Kategori Adı تاریخ جهان
Konu Başlığı تاریخچه پیتزا
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

م پيتزا با نام ايتاليا و شهر ناپل گره خورده است. اما اين غذاي پرطرفدار راه درازي را پيموده است تا به يک غذاي جهاني تبديل شود. سربازان داريوش بزرگ (486-521 پيش از ميلاد) نوعي نان پهن را روي سپرهاي خود مي پختند و روي آن را با پنير و خرما مي پوشاندند. يوناني ها پختن چنين نان هايي را از ايرانيان آموختند. اين نان از يونان به روم رفت و در جنوب ايتاليا معمول شد.

300 سال پيش از ميلاد، يک تاريخ نگار رومي به نام «مارکوس پورسيوس کاتو» در کتاب تاريخ خود نوشت؛ «گردي پهني از خمير که با روغن زيتون، سبزي و عسل پوشيده شده و روي سنگ پخته مي شود.» اين نشان مي دهد که رومي ها به پيتزا علاقه داشته اند و آن را با فرهنگ غذايي خود سازگار کرده بودند؛ چرا که روغن زيتون در روم بسيار معمول بود. پيتزا از روم به جنوب ايتاليا راه يافت، اما تا مدت ها آن را غذاي فقيران مي ناميد ند. تا اينکه در سال 1889 يک آشپز درباري به نام «رافائل اسپوزيتو» پنير و گوجه فرنگي را در ترکيب پيتزا وارد کرد. «ملکه مارگريتا» بسيار خوشش آمد و آرام آرام همه مردم به خورد چنين پيتزايي روي آوردند. به اين ترتيب، پيتزاي «مارگريتا» به مشهورترين پيتزاي ايتاليايي تبديل شد؛ پيتزايي که به خاطر داشتن پنير، به پيتزاي ايراني شباهت بيشتر دارد.
 
بالا پایین