Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

حلوا سه ارد

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı حلوا سه ارد
نویسنده موضوع ستاره
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan ستاره

ستاره

کـاربـر ویــژه
تاریخ ثبت‌نام
Oct 2, 2013
ارسالی‌ها
540
پسندها
666
امتیازها
0
مدل گوشی
سیم کارت
برند گوشی
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

جونم براتون بگه که اینقدررررررر کار دارم تو آرشیوم که هی نگاه می کنم می گم کدوم رو آپ کنم؟! دلم می سوزه که کلیییی کار مونده رو دستم و وقت ندارم بذارم....این حلوا برمی گرده به خیلیییییییییی وقت پیش...فکر کنم طرفای تاسوعا، عاشورا بود..شیک و خوشگل ..با مزه ای متفاوت و عالی...واقعا هم مجلسی هست

این دستور از فرنوش عسگرزاده عزیز از مجله هنر آشپزی هست که من چند بار ازش استفاده کردم و همیشه همه راضی بودن
مواد لازم:

آرد سفید : 125 گرم

آرد برنج 125: گرم

آرد نخودچی : 125 گرم
شکر : 3 پیمانه
آب : 3 پیمانه
روغن مایع : 200 گرم

کره : 25 گرم

گلاب : نصف پیمانه

محلول زعفران : 3 قاشق سوپ‌خوری

پودر پسته و پرک بادام برای تزئین


طرز پخت:

اول شهد رو آماده می کنیم.... آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشتم...بعد از این که شکر حل شد و جوش اومد ، گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش می کنیم
اول از همه اینو بگم که مرغوب بودن آردها مخصوصا آرد برنج و نخودچی خیلییییی توی طعم این حلوا مهمه...اگه خونگی باشن مسلما صد برابر بهتره ....باز یه نکته دیگه اینکه چون ری کردن برنج فرق می کنه پس مسلما میزان روغن ممکنه کم و زیاد بشه...پس توی ریختن روغن دقت کنین و کم کم بریزین

خب اول آرد سفید را الک می کنیم و بدون روغن روی حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش بره و کمی تغییر رنگ بده... بعد از 10 دقیقه آرد برنج الک شده را اضافه می کنیم. کمی که تفت خورد و تغییر رنگ داد، آرد نخودچی الک شده را هم می ریزیم

بازم تفت می دیم تا بوی خامی آرد نخودچی بره ولی زیاد روی حرارت نمونه..چون آرد نخودچی زودی می سوزه
هرکدوم آرد ها رو 15 دقیقه ولی نخود چی رو 10 دقیقه کافیه تفت بدیم...بعد همه رو یه بار دیگه الک می کنیم و برمیگردونیم روی حرارت
کم کم روغن مایع را اضافه می ریزیم..از من به شما نصیحت همه رو از اول نریزین...
حلوا را مدام هم می زنیم تا رنگ آردها شروع به طلایی شدن بکند. حالا کره را اضافه می کنیم و تا زمانی که به رنگ قهوه‌ای روشن دربیاد تفت می دیم...این مقدار روغن برای آرد من زیاد بود و من دقت نکردم و همه رو ریختم همون اول

تند تند هم می زنیم تا نسوزه ...بارها هم گفتم چطور از میزان تفت خوردن آرد و رنگ نهایی حلوا مطمئن بشین...کمی از اون رو توی پیشدستی یا نعلبکی سفید می ریزیم و کمی از شربت آماده رو توش می ریزیم..هر زمان رنگ دلخواهمون شد کافیه و شربت رو اضافه می کنیم به آرد و روغن
حالا شربت آماده‌ی ولرم را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم...مراقب باشین نپاشه روتون و نسوزین...تابه رو از روی حرارت بردارین...گفتم کم کم...ممکنه همه شربت استفاده نشه..خودتون متوجه می شین...اگه هم شربت زیادی ریختین کمی روی حرارت بذارین و هم بزنین
تا زمانی که حلوا از دور ظرف جمع شود و به دیواره ظرف نچسبد. حلوا نباید خیلی سفت و خشک شود. بلکه باید از روی کفگیر به حالت کشدار پایین بیفتد و به کفگیر بچسبد.

معمولا چون این حلوا به صورت مجلسی سرو می شه و ماسوره شکوفه می زنیم، نیازی به قنداقه کردن حلوا (کوبیدنش به راست و چپ تابه) نیست....اما اگه نخواین شکوفه بزنین قنداقه کنین تا حلواتون کاملا جدا شه از ظرف .....حلوا را در ظرف می کشیم و هرجور دوست داریم تزیین می کنیم


این طرح ساده رو من کار کردم با قیف و ماسوره


اگه مثه من روغن از دستتون در رفت و زیاد شد تنها راهش دستمال کاغذیه :))))))))



پودر نارگیل و پودر پسته و بادام پرک گزینه های خوشگلی برای تزیین این حلوا بهتون میده



برای برگهای گل..کمی از حلوا رو با پودر کاکائو مخلوط کردم



این مواد این ظرف رو داد که در برابر نگاه های پر اندوه همسر و فرزندان بردم برای همسایه بالایی :))) و یه بشقاب کوچیک تر که موند برای خودمون



حلوایی شیک و خوشگل که برای مناسبت ها و مراسم خیلییییییی خوبه...رنگش دست خودتون که تیره یا روشن کنین...مزه ش هم عالیه...به شرطی که آردها و مخصوصا آرد نخودچی تون مرغوب باشه...تزیین های دیگه از این حلوا رو هم بعدا میذارم همینجا

به نکاتی که حین متن گفتم دقت کنین لطفا...راستش وقت ندارم جمع بندی کنم مثه همیشه...می دونم که می بخشین
 
بالا پایین