ستاره
کـاربـر ویــژه
بازم یه پست آرشیوی دیگه از سال قبل ...نمی دونم تا حالا ترکیب میگو با بادمجون رو امتحان کردین یا نه، اگه مثه من تا حالا تیست نکردین بهتون پیشنهاد میدم امتحان کنین که پشیمونی ندارهمواد لازم:میگوی پاک شده : واقعا وزنش رو نمی دونم...چیزی حدود 20 دونه متوسط بود..میشه چند گرم؟!پیاز: 1 دونه متوسطسیر: 2، 3 حبه له شده (کم و زیادش با خودتون)بادمجون: 1 دونه متوسط بدون تخم یا دو تا قلمیسیب زمینی: 1 دونه متوسطگوجه: 1 دونه متوسطنمک و فلفل و زرچوبهزنجبیل: 1 ق مرباخوریپودر تخم گشنیز: 1 قاشق مرباخوریرب گوجه فرنگی: یکی 2 قاشقطرز پخت:تمیز کردن میگو توی خونه ما به عهده آقای همسر هست..من اصصصصلا طرفش نمی رم...می دونین که روده ش رو که یه رگ نازک پشت کمرش هست رو حتما باید بگیریمبادمجونها رو مکعبی خرد کردم و نمک زدم و کنار گذاشتم تا تلخیش بره...سیب زمینی رو هم مکعبی خرد کردم. گوجه رو اینجوری فیله و بعد پوره کردم. سیب زمینی ها رو توی روغن تفت دادم..نه خیلی سرخ بشه ها..نرم بشه کافیه...بعد بادمجونها رو هم همینطور...البته من بادمجون سرخ کرده داشتم و دیگه این مرحله رو انجام ندادم..اما شما می تونین برای سرعت عمل..سیب زمینی و بادمجون رو با هم یه تفت بیست دقیقه ای بدین ...
پیاز رو هم خرد کردم و تفت دادم با روغن..زرچوبه زدم و بعد سیر له شده رو هم اضافه کردم و سیب زمینی، بادمجون، پوره گوجه و رب گوجه و ادویه ها رو هم ریختم و خوب هم زدم.
چون سیب زمینی و بادمجون نیم پزه، یه استکان آب ریختم و میگوها رو هم اضافه کردم و هم زدم و گذاشتم آروم بپزه
5 تا 10 دقیقه کافیه..بیشتر بمونه میگوها سفت می شن
به خاطر بچه ها نمی تونم ادویه زیاد استفاده کنم ولی اگه می شد، حتما پودر کاری هم می زدم و حسابی تندش می کردم
آخر کار هم موقع سرو توی ظرف روش زرشک ریختم..می تونین آبلیمو بریزین روش
خیلی خیلی خوشمزه بود
همه خیلی زیاد دوست داشتیم..اصلا فکر نمی کردیم میگو با بادمجون خوب بشه
اما خب وقتی عشق بادمجون باشی، عشق میگو هم باشی مسلمه که ترکیبشون هم عالیه برات
ما با نون و شور مخلوط دست ساز خودم خوردیم..شما اگه دوست داشتین می تونین با پلو سرو کنین
خلاصه که ما خیلی دوست داشتیم...شاید شما هم خوشتون بیاد