♔ŠĦДĦДB♔
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Aug 2, 2013
- ارسالیها
- 5,570
- پسندها
- 1,239
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- اهواز
- تخصص
- چت كردن
- دل نوشته
- زندگي هميشه برخلاف ارزوهايم گذشت.....
- بهترین اخلاقم
- زودرنج
اعتبار :
نکاتی مهم در باره ی تهیه ماهی ومیگو
1391/05/29
1-هنگام خرید ماهی تازه از بازار اول به چشمهای ماهی با دقت نگاه کنید ، چشمهای
ماهی باید از حدقه بیرون زده باشند ، یا حداقل با حدقه مساوی باشند.
اگر چشمهای ماهی از حدقه بیرون زده بود و شفافیت و گردی چشم به زیبائی مشخص و معلوم بود این ماهی
بی نهایت تازه است و از زمان صید آن ، مدت زمان زیادی نگذشته ، ولی اگر چشمهای ماهی
شفاف بود و مساوی با حدقه بود ، این ماهی تازه است ولی کیفیت آن صد در صد نیست.
2-بدن ماهی تازه باید سفت باشه.یعنی اگر با انگشت اشاره به بدن ماهی فشار وارد کردید
(فشاری که با انگشت به بدن ماهی وارد می کنید باید مثل فشار دادن با انگشت به
دکمه های کنترل تلویزیون باشه نه بیشتر )نباید اثر انگشت شما روی بدن ماهی باقی بمونه.
3-اگر ماهی رو بصورت تازه و پاک نکرده از بازار خریداری کردید ، و مجبور بودید که
خودتان ماهی را در منزل تمیز کنید ، به هیچ عنوان با چاقو پولک ماهی رو نگیرید !!!
چون امکان داره هنگام تمیز کردن و گرفتن پولک ماهی با چاقو ، به دست شما آسیب وارد بشه.
اگر علاقه به تمیز کردن ماهی در منزل دارید ، سعی کنید وسایل و ابزار کار برای
انجام دادن این عمل در خانه داشته باشید.ابزار کار برای تمیز کردن ماهی عبارتند از:
یک عدد چاقوی خیلی تیز
پولک کن یا پولک گیر (پولک کن هائی که با میخ درست شدن رو نخرید )
تخته گوشت برای قرار دادن ماهی روی آن برای تمیز کردن و پولک زدن و شکافتن.
4-پولک های ماهی رو از سمت دُم ماهی ، شروع به گرفتن کنید.برای کندن پر و باله های ماهی
، بهتر است از قیچی های مخصوص استفاده کنید.اگر ماهی یخ زده بود ، ماهی رو توی
یک ظرف گود بزارید و روی آن آب بریزید تا یخ ماهی کاملا باز بشه ، و بعد ماهی رو تمیز کنید.
5-اگر ماهی در فریزر دارید و تمیز نشده ، و قصد دارید پوست ماهی رو بگیرید ،
بهتر است تا یخ ماهی باز نشده این کار رو انجام بدید.
6-اگر میگو رو تازه و با پوست خریداری کردید و به خانه آوردید برای تمیز کردن آن به نکات زیر
توجه کنید تا پوست دست شما آسیب نبیه و راحت تر و بهتر بتونید این کار رو در خانه
انجام بدید.
اول میگو ها رو توی یک ظرف آب یخ ریخته ، و برای تمیز کردن به اندازه ی ، یک مشت
از آب بیرون بیارید و تمیز کنید.و سر میگو رو از بدن آن به راحتی جدا کنید.
بعد قسمتی که پوست میگو ف به دور "وشت آن غلاف تشکیل داه رو از آن جدا کنید.
و در نهایت ، دُم میگو رو جدا کنید.(اگر میگو رو برای سوخاری تهیه کردید ،
برای تزئین و زیبائی ، سفره ، بهتره دُم میگو رو جدا نکنید)
دوم میگوهائی رو که پوست گرفتید ، در یک ظرف آب سرد جداگانه بریزید ، تا زمانی که همه ی
میگوها رو بطور کامل پوست بگیرید.
سوم بعد از اینکه تمام میگوها رو پوست گرفتید ، بصورت تک تک و یکی یکی ، میگوها رو از
قسمت پشت ، شکاف کمی داده و رگ سیاه یا همان روده ی میگو رو خارج کنید.
1391/05/29
1-هنگام خرید ماهی تازه از بازار اول به چشمهای ماهی با دقت نگاه کنید ، چشمهای
ماهی باید از حدقه بیرون زده باشند ، یا حداقل با حدقه مساوی باشند.
اگر چشمهای ماهی از حدقه بیرون زده بود و شفافیت و گردی چشم به زیبائی مشخص و معلوم بود این ماهی
بی نهایت تازه است و از زمان صید آن ، مدت زمان زیادی نگذشته ، ولی اگر چشمهای ماهی
شفاف بود و مساوی با حدقه بود ، این ماهی تازه است ولی کیفیت آن صد در صد نیست.
2-بدن ماهی تازه باید سفت باشه.یعنی اگر با انگشت اشاره به بدن ماهی فشار وارد کردید
(فشاری که با انگشت به بدن ماهی وارد می کنید باید مثل فشار دادن با انگشت به
دکمه های کنترل تلویزیون باشه نه بیشتر )نباید اثر انگشت شما روی بدن ماهی باقی بمونه.
3-اگر ماهی رو بصورت تازه و پاک نکرده از بازار خریداری کردید ، و مجبور بودید که
خودتان ماهی را در منزل تمیز کنید ، به هیچ عنوان با چاقو پولک ماهی رو نگیرید !!!
چون امکان داره هنگام تمیز کردن و گرفتن پولک ماهی با چاقو ، به دست شما آسیب وارد بشه.
اگر علاقه به تمیز کردن ماهی در منزل دارید ، سعی کنید وسایل و ابزار کار برای
انجام دادن این عمل در خانه داشته باشید.ابزار کار برای تمیز کردن ماهی عبارتند از:
یک عدد چاقوی خیلی تیز
پولک کن یا پولک گیر (پولک کن هائی که با میخ درست شدن رو نخرید )
تخته گوشت برای قرار دادن ماهی روی آن برای تمیز کردن و پولک زدن و شکافتن.
4-پولک های ماهی رو از سمت دُم ماهی ، شروع به گرفتن کنید.برای کندن پر و باله های ماهی
، بهتر است از قیچی های مخصوص استفاده کنید.اگر ماهی یخ زده بود ، ماهی رو توی
یک ظرف گود بزارید و روی آن آب بریزید تا یخ ماهی کاملا باز بشه ، و بعد ماهی رو تمیز کنید.
5-اگر ماهی در فریزر دارید و تمیز نشده ، و قصد دارید پوست ماهی رو بگیرید ،
بهتر است تا یخ ماهی باز نشده این کار رو انجام بدید.
6-اگر میگو رو تازه و با پوست خریداری کردید و به خانه آوردید برای تمیز کردن آن به نکات زیر
توجه کنید تا پوست دست شما آسیب نبیه و راحت تر و بهتر بتونید این کار رو در خانه
انجام بدید.
اول میگو ها رو توی یک ظرف آب یخ ریخته ، و برای تمیز کردن به اندازه ی ، یک مشت
از آب بیرون بیارید و تمیز کنید.و سر میگو رو از بدن آن به راحتی جدا کنید.
بعد قسمتی که پوست میگو ف به دور "وشت آن غلاف تشکیل داه رو از آن جدا کنید.
و در نهایت ، دُم میگو رو جدا کنید.(اگر میگو رو برای سوخاری تهیه کردید ،
برای تزئین و زیبائی ، سفره ، بهتره دُم میگو رو جدا نکنید)
دوم میگوهائی رو که پوست گرفتید ، در یک ظرف آب سرد جداگانه بریزید ، تا زمانی که همه ی
میگوها رو بطور کامل پوست بگیرید.
سوم بعد از اینکه تمام میگوها رو پوست گرفتید ، بصورت تک تک و یکی یکی ، میگوها رو از
قسمت پشت ، شکاف کمی داده و رگ سیاه یا همان روده ی میگو رو خارج کنید.