Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

اسکالپ میگو

  • نویسنده موضوع Ops
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي دريايي
Konu Başlığı اسکالپ میگو
نویسنده موضوع Ops
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Ops

Ops

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jan 24, 2014
ارسالی‌ها
10,600
پسندها
3,164
امتیازها
113
محل سکونت
AhWaZ
تخصص
SheYtOni
دل نوشته
:)
بهترین اخلاقم
MehRabOni
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

[h=2]اسکالپ میگو[/h]مواد لازممیگو پوست کنده 250 گرم
سیر 4 حبه
زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد

پودر جوز هندی 1 قاشق چایخوری
پودر سوخاری به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان لازم
سویا سس 3 قاشق غذاخوری
لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم


اسکالپ میگو
طرز تهیه
ابتدا میگو ها را داخل زنجبیل - سیر - لیمو - پیاز رنده شده - جوز هندی و سویا سس مزه دار می کنیم. سه ساعت باید زمان بدهیم تا میگو ها در این مخلوط به خوبی مزه دار شوند.
سپس میگوها را در تخم مرغ زده شده فرو برده و در پودر سوخاری می غلتانیم و دوباره در تخم مرغ زده شده فرو می بریم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم و در نهایت در روغن داغ سرخ می نماییم و اسکالپ میگو را با برنج سفید سرو می نماییم.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: eLOy
بالا پایین