Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

کباب چیکن ساتای

  • نویسنده موضوع Ops
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي گوشتي
Konu Başlığı کباب چیکن ساتای
نویسنده موضوع Ops
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Ops

Ops

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Jan 24, 2014
ارسالی‌ها
10,600
پسندها
3,164
امتیازها
113
محل سکونت
AhWaZ
تخصص
SheYtOni
دل نوشته
:)
بهترین اخلاقم
MehRabOni
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

کباب سینه مرغ ساتای یا چیکن ساتای یک غذای تایلندی بوده که در نوع خود بسیار لذیذ می باشد.این کباب را می توان در کنار آنانس کبابی سرو نمود که به آن chicken satay pineapple هم می گویند.
مواد لازم

  • خامه ترش 2/3 پیمانه
  • ریحان تازه دو قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه‌ای 1 قاشق غذاخوری
  • کره آب شده 1 قاشق غذاخوری
  • ادویه تایلندی 1 قاشق چایخوری
  • سیر رنده شده 1 حبه
  • آناناس تازه 1 عدد
  • روغن
  • سینه مرغ بدون استخوان 450 گرم
  • برنج پخته شده 2 پیمانه
  • فلفل قرمز تازه

کباب چیکن ساتای

طرز تهیه

برای تهیه سس تایلندی مخصوص این کباب، در یک کاسه کوچک، خامه ترش، ریحان تازه خرد شده، شکر قهوه‌ای، کره، ادویه تایلندی و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سر و ته آناناس را بگیرید. آن را از وسط دو نیم کنید و نیمه‌ها را به برش‌های کوچک تقسیم کند. روی آنها روغن بمالید و کنار بگذارید.
مرغ‌ها را خرد کنید و آنها را به سیخ‌های چوبی بکشید.
برای کباب کردن، کباب‌پز را با حرارت ملایم روشن کنید. مرغ‌ها را 10 تا 12 دقیقه روی آن کباب کنید تا کاملا مغزپخت شوند. البته باید در میانه مراحل پخت، روی هر دو طرف آنها سس بمالید.
آناناس‌ها را نیز 6 تا 8 دقیقه کباب کنید.
آنها را روی برنج پخته شده قرار دهید و سرو کنید. می‌توانیذ با فلفل قرمز و ریحان خرد شده تازه نیز روی آنها را تزئین کنید.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: eLOy
بالا پایین