v!olet
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 1,388
- پسندها
- 192
- امتیازها
- 0
- محل سکونت
- تو قلب عشقم
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- ...
- دل نوشته
- نیستی خودت کنارم و صدات همش تو گوشمه
- بهترین اخلاقم
- ...
اعتبار :
روی سطح زبان ما برآمدگی*های متعددی وجود دارد که از چهار نوع پاپیلای گوناگون تشکیل شده است. بخش بزرگی از این پاپیلاها، پاپیلای نخی*شکل نام دارد که تصویرش را در اینجا می*بینید.
پاپیلای نخی شکل برای حس فیزیکی مواد غذایی استفاده می*شود و فاقد جوانه چشایی است.
این تنها چشیدن طعم غذاها و خوراکی*های مورد علاقه*مان نیست که باعث می*شود از خوردن آنها لذت ببریم، بلکه پاپیلاهای نخی*شکل زبان ما هم با تشخیص بافت مواد غذایی به بهبود این تجربه کمک می*کنند. اغلب برآمدگی*های روی زبان ما را این نوع از پاپیلاها تشکیل می*دهد و می*تواند به ما در درک حس فیزیکی غذاها کمک کنند. در این تصویر که توسط میکروسکوپ الکترونی پویشی با بزرگنمایی ۱۵۰۰ بار از زبان انسان گرفته شده، این پاپیلاها به صورت غنچه*های مخروطی*شکل دیده می*شوند. آنها می*توانند با هر فشار کوچکی حتی فشار ناشی از صرف مایعات غلیظ خم شوند و عبور مایع و بافت آن را احساس کنند. جالب است بدانید آنها دائما در حال از دست دادن بافت مرده و رویش سلول*های تازه هستند و به همین دلیل در این تصویر سطح آنها پوشیده از پولک به نظر می*رسد.
پاپیلای نخی شکل برای حس فیزیکی مواد غذایی استفاده می*شود و فاقد جوانه چشایی است.
این تنها چشیدن طعم غذاها و خوراکی*های مورد علاقه*مان نیست که باعث می*شود از خوردن آنها لذت ببریم، بلکه پاپیلاهای نخی*شکل زبان ما هم با تشخیص بافت مواد غذایی به بهبود این تجربه کمک می*کنند. اغلب برآمدگی*های روی زبان ما را این نوع از پاپیلاها تشکیل می*دهد و می*تواند به ما در درک حس فیزیکی غذاها کمک کنند. در این تصویر که توسط میکروسکوپ الکترونی پویشی با بزرگنمایی ۱۵۰۰ بار از زبان انسان گرفته شده، این پاپیلاها به صورت غنچه*های مخروطی*شکل دیده می*شوند. آنها می*توانند با هر فشار کوچکی حتی فشار ناشی از صرف مایعات غلیظ خم شوند و عبور مایع و بافت آن را احساس کنند. جالب است بدانید آنها دائما در حال از دست دادن بافت مرده و رویش سلول*های تازه هستند و به همین دلیل در این تصویر سطح آنها پوشیده از پولک به نظر می*رسد.