Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

قرص گوشت خوشمزه با مغز گردو

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي گوشتي
Konu Başlığı قرص گوشت خوشمزه با مغز گردو
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :


گیاهخواران و گوشتخواران همه این غذای خوشمزه را دوست دارند. داخل آن انواع و اقسام سبزیجات و حتی مغز گردو وجود دارد و می توانید حدس بزنید که طعم آن فوق العاده است.


گیاهخواران و گوشتخواران همه این غذای خوشمزه را دوست دارند. داخل آن انواع و اقسام سبزیجات و حتی مغز گردو وجود دارد و می توانید حدس بزنید که طعم آن فوق العاده است.



مواد لازم:

• 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز بزرگ
• 1 عدد فلفل دلمه ای سبز بزرگ
• 900 گرم قارچ، کاملاً خرد شده
• 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 1 فنجان مارچوبه، خرد شده
• نیم فنجان پیاز قرمز، خرد شده
• 1 فنجان پانکوی ژاپنی (نوعی خرده نان)
• 1 فنجان مغز گردوی بوداده، خرد شده
• 2 قاشق غذاخوری ریحان تازه، خرد شده
• 1 قاشق غذاخوری کچاپ
• 1 قاشق چایخوری خردل
• نیم قاشق چایخوری نمک
• نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه، تازه آسیاب شده
• 100 گرم پنیر پارمیجیانوی تازه، رنده شده
• 2 عدد تخم مرغ بزرگ، زده شده
• 2 قاشق غذاخوری کچاپ برای روی قرص گوشت
• 1 قاشق غذاخوری آب سبزیجات
• ربع قاشق چایخوری خردل

دستور تهیه:

1. فر را بگذارید داغ شود.

2. فلفل دلمه ای ها را از طول ببرید و دانه ها و غشای داخلی آن را دور بریزید. نیمه های فلفل را رو به پایین روی ظرف فری که رویش فویل کشیده اید بگذارید و 12 دقیقه در فر کباب کنید تا پوست آنها سیاه شود. سپس از فر درآورده و داخل کیسه کاغذی بگذارید و بگذارید 10 دقیقه بماند. سپس پوست آنها را به راحتی جدا کنید و فلفل ها را داخل کاسه بزرگی بریزید.

3. دمای فر را به 350 درجه کاهش دهید.

4. یک چهارم قارچ ها را در مخلوط کن بریزید و 10 دقیقه بزنید تا کاملاً خرد شوند. سپس قارچ های خرد شده را به کاسه ای منتقل کنید. این کار را با قارچ های دیگر هم تکرار کنید.

5. ماهیتابه بزرگی را روی شعله متوسط داغ کنید. سپس روغن را اضافه کنید. قارچ را داخل روغن بریزید و 15 دقیقه تفت دهید تا آب آن بخار شود و گاهی هم بزنید. قارچ ها را به فلفل دلمه ای اضافه کنید. سپس ماهیتابه را تمیز کنید و مارچوبه و پیاز را حدود 6 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند و گاهی هم بزنید. سپس مخلوط پیاز را به مخلوط قارچ اضافه کنید.

6. خرده نان ها را در ظرف فر بطور یکنواخت بریزید و حدود 10 دقیقه در دمای 350 درجه بپزید تا طلایی شوند. سپس آنها را با مغز گردو، ریحان، کچاپ، خردل، نمک، فلفل، پنیر و تخم مرغ به مخلوط قارچ اضافه کنید و خوب هم بزنید. با قاشق از این مخلوط داخل قالب چرب شده بریزید و آرام فشار دهید تا فضاهای خالی پر شوند. سپس 45 دقیقه در دمای 350 درجه بپزید.

7. برای درست کردن سس روی گوشت، 2 قاشق غذاخوری کچاپ را با بقیه مواد در کاسه کوچکی ترکیب کنید و آن را با قلم موی آشپزی روی قرص گوشت بمالید. سپس ده دقیقه دیگر بپزید و بگذارید 10 دقیقه بماند و سپس به شش قسمت برش بزنید.
 
بالا پایین