Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

آشنایی با روش تهیه آش سه نگه سیر - غذای محلی کردستان

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı آش و سوپ
Konu Başlığı آشنایی با روش تهیه آش سه نگه سیر - غذای محلی کردستان
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

[h=2]یکی از غذاهای محلی کردستان ، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است
[/h]


یکی از غذاهای محلی کردستان ، آش مخصوصی به نام سه نگه سیر است .

مواد لازم برای 4 الی 5 نفر:

گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان: 300 الی 400 گرم
برنج: نصف پیمانه
عدس: يك پیمانه
کشک پاستوریزه: 5 قاشق غذا خوری (کشک رقیق‌تر 3 لیوان)
زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز: به میزان لازم
سینه مرغ برای کوفته ریزه
پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن به مقدار لازم
نعناع داغ برای تزئین
طرز تهیه:
گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه می‌پزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه می‌کنند و کشک سائیده شده درون آن می‌ریزند.
بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین می‌کنند.
کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده میکنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن، رنگ و میزان نمک را تعیین کنند ، در چنین آش‌هایی که کشک مصرف می‌شود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشک‌های پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود .
در این آش مي‌توانيد بعد از پختن گوشت ،استخوان‌ها را جدا کرده و گوشت را تکه تکه کرده و در آش بريزيد.
 
بالا پایین