Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

عکاسی تبلیغاتی - فنون و روش ها

اطلاعات موضوع

Kategori Adı تصاویر تبلیغاتی
Konu Başlığı عکاسی تبلیغاتی - فنون و روش ها
نویسنده موضوع reza.eloglu
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sabtesherkateviona

reza.eloglu

کاربر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
Jan 10, 2015
ارسالی‌ها
78
پسندها
32
امتیازها
0
محل سکونت
teh
وب سایت
inten.asia
دل نوشته
dunyada ulamnan bashkasi yalan...
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
ماه تولد

اعتبار :

عکاسی تبلیغاتی - فنون و روش ها : هنر يا حرفه عكاسي مثل هنرهاي ديگر عاشقان واقعي كار را مي طلبد. وقتي كسي به كارش عشق بورزد و استعداد واقعي خود را دريافته و جريان تحول رادر خود به وجود آورده باشد، اين احساس به خودي خود در فرد به وجود مي آيد كه از داخل لنز نگاه كند و انگشت را روي دكمه شاتر فشار دهد و هنر را خلق كند و از آن لذت ببرد. هيچ وقت يك هنرمند خسته نمي شود بلكه عاشق كاري مي شود كه خلق كرده و به وجود آورده و با آن زندگي مي كند، مثل يك نقاش، مجسمه ساز، شاعر و يا يك نويسنده كه اثري از يك زندگي را خلق مي كنند.






فاكتورها و معيارهاي خاصی براي بهترين بودن عكاسی صنعتی و تبلیغاتی وجود دارد. معیار هایی که اگر از روزهای اول یادگیری این حرفه به آنها توجه شود خیلی زود به مهارت می رسید. برای مثال نباید تكرار يا كپي در کار باشد، خلاقيت در عكس ديده شود، موضوع عكس، نمايان بودن رنگها، تركيب بندي خطوط، انتخاب مناسب سوژه و از همه مهم تر كادربندي مناسب.




« هنري كارتير برسون » مي گويد: چشم ها بايد پيوسته در حال اندازه گيري و ارزيابي باشد. تكنيك صحيح عكاسي براي كسي كه ميخواهد در عكاسي پيشرفت كند، ضروري است. كسي كه تكنيك عكاسي را به خوبي بداند، بهتر و سريعتر پيشرفت خواهد كرد.
تكنيك اول: آشنايي دقيق با دوربين:
دوربين بايد مانند موم در دستانتان باشد و وسيله مزاحمي براي تمركز شما نباشد. تمركز، ديدن، تفكر، شرايط ضروري براي تهيه عكس خوب هستند و هيچ چيزي نبايد مانع اين شود. دوربيني كه حاوي دكمه هاي مختلف است براي كسي كه با آن آشنايي ندارد بيشتر يك عامل مزاحم است تا وسيله اي براي تهيه عكس خوب.







تكنيك دوم: آشنايي با مفاهيم اوليه تكنيك عكاسي:
شاتر، ديافراگم، ايزو، نورسنجي، فوكوس، فاصله كانوني، براكت، فرمت هاي فايلي عكس و تمام مواردي كه موقع عكاسي به آنها نياز داريم.
تكنيك سوم: آشنايي با پروسس عكس:
در اين فرايند مي توان روشنايي و طيف رنگ را اصلاح كرد، مي توان رنگها را بهينه كرد، ولي به شرطی که تغيير زيادي نباشد كه اصل عكس فراموش شود.دست بردن زياد در عكس، عكاس را تنبل مي كند.







نكات كلي عكاسي:
1-اولين قدم براي گرفتن عكسي زيبا و قشنگ اين است كه دوربين را برداريد و شروع به عكاسي كنيد، عكاسي نيز مانند ساير مهارت ها به تمرين و ممارست نياز دارد. آنقدر بايد عكس بگيريد تا نقاط ضعف و قوت خود را بيابيد.
2-قدم بعدي نقد عكس است، يعني عكس هاي خود را موشكافانه بررسي كنيد. همچنين ديدن عكس هاي گرفته شده توسط عكاسان ديگر و نقد آنها به شما كمك مي كند تا از آنها الهام بگيريد و بعد از تمرين و ديدن عكس بازهم عكس بگيريد و تمرين كنيد.
3-درخصوص كادربندي نیز باید اطلاعات كسب كنيد! از ديد ادوارد وستون عكاس آمریکایی، كادربندي، قوي ترين روش ديدن است.
4-یک نکته مهم دیگر نگاه کردن به عکسی است که گرفته ایم. باید از ديدن عكس و فهميدن آن لذت برد. تقویت حس تخیل و تصور رویاهای فردی در عکس به شما کمک می کند تا بهتر سوژه یابی کنید.







در نهایت باید گفت، عكاسي كار آساني نيست، ولي در اثر تجربه، كوشش، مطالعه و خلاقيت به دست مي آيد، اما عكاس از راه عكس گرفتن پیشرفت می کند، پس تا مي توانيد عكس ببينيد و عكس بگيريد، تحمل پذيرفتن نقد را داشته باشيد، سعی بر سوژه یابی و سوژه سازی کنید و در نهایت عاشقانه كار كنيد.
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sting

sabtesherkateviona

کـاربـر جـد یـد
تاریخ ثبت‌نام
Aug 14, 2016
ارسالی‌ها
36
پسندها
1
امتیازها
0

اعتبار :

ثبت شرکت ویونا با برخورداری از پرسنل مجرب و متخصص در کلیه امور ثبتی همراه شما خواهد بود .
 
بالا پایین