Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

مهیا کردن کوفته بادمجان

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي گوشتي
Konu Başlığı مهیا کردن کوفته بادمجان
نویسنده موضوع !!!OMID!!!
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan !!!OMID!!!

!!!OMID!!!

کـاربــر حـرفــه ای
تاریخ ثبت‌نام
Jul 25, 2015
ارسالی‌ها
2,090
پسندها
526
امتیازها
0
محل سکونت
کرمانشاه
تخصص
مهندس عمران
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

اگر شما هم عاشق بادنجان میباشید مطمئنم این کوفته های شکم پر رو دوست خواهید داشت. یه کوفته با بادنجان و پارمزان و جعفری با مغز پنیر و گردو… فقط با شنیدنش هم مشتریش میشیم!​
مواد لازم :​
بادنجان : دو عدد​
جعفری : ربع لیوان​
تخم مرغ : یک عدد​
آرد سوخاری : ربع لیوان​
پارمزان : یک چهارم لیوان​
اورگانو یا آویشن : ۱ ق چ​
پودر پیاز : ربع ق چ​
فلفل قرمز : مقداری​
آب لیمو : ۲ ق غ​
گردو : نصف لیوان​
پنیر چدار : ۱۰۰ گرم​
برای کاور :​
آرد : ۲ ق غ​
تخم مرغ : ۱ عدد​
آرد سوخاری : ۲ ق غ​
پنیر چدار رو رنده میکنیم​
گردو ها و چدار رو توی بلندر میریزیم و بلند میکنیم​
اگر چدار ندارید یا با شوریش مشکل دارید از پنیرهای دیگه مثل گودا استفاده کنید​
بادنجانها رو حلقه می کنیم​
نمک میزنیم و توی آبکش به مدت نیم ساعت قرار میدیم تا آب بندازه و تلخیش از بین بره​
با دستمال کاغذی آشپزخونه بادنجانها رو خشک می کنیم​
توی سینی فر قرار داده و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار میدیم تا کبابی شن​
بادنجانها و جعفری و آرد سوخاری و پارمزان و اورگانو و پودر پیاز و فلفل قرمز و یک عدد تخم مرغ و آب لیمو رو توی بلندر میریزیم.​
چند تا پالس میزنیم تا مخلوط شن​
ولی نه بسیار که کاملا له شه یعنی تیکه های کوچیک بادنجان باید دیده شه.​
دستهامون رو خیس میکنیم​
اندازه یک گردوی درشت از خمیر بادنجان برمیداریم و کف دست پهن میکنیم​
مقداری از مخلوط پنیر و گردو رو روش قرار میدیم​
به همون اندازه از خمیر بادنجون روش میذاریم و با انگشتان خیس خوب درزهاش رو میگیریم و کف دست میغلتونیم . طوری که فیلینگ کاملا با مخلوط بادنجون پوشونده بشه​
نکته :​
کمک میشه اگر دستمون رو مرتب خیس کنیم و اینکار مانع از چسبیدن مواد به دستهامون میشه​
سه تا کاسه رو جلو رومون میذاریم. توی یکی آرد دومی تخم مرغ و سومی آرد سوخاری​
تخم مرغ رو با چنگال کمی هم میزنیم تا باز شه​
گلوله های کوفته رو توی کاسه آرد میندازیم و کاسه رو میچرخونیم تا کل سطح کوفته با آرد پوشونده شه​
حالا کوفته رو توی تخم مرغ میندازیم و با چنگال توی کاسه تکونش میدیم تا کل سطحش به تخم مرغ آغشته شه​
کوفته رو توی کاسه آرد سوخاری میندازیم​
کاسه رو میچرخونیم تا کوفته با آرد سوخاری کاور شه​
من با این میزان مواد ۵ تا کوفته به سایز نارنگی به دست آوردم​
همینطور که میبینید اون شیوه چرخوندن کوفته توی کاسه بدون تماس دست یا چنگال سبب میشه که کوفته های خوشگلی داشته باشیم​
دونه دونه کوفته ها رو توی حمام روغن سرخ کرده و روی دستمال کاغذی آشپزخونه قرار میدیم تا روغن اضافیش گرفته شه​
حرارت روغن نباید بسیار باشه تا کوفته ها فرصت داشته باشن که مغزپخت شن . اگر حرارت بسیار بالا باشه کاور کوفته ها سریع طلایی میشه بدون اینکه خوب بپزه پس حرارت رو تنظیم کنی​
کوفته های بادنجونی با طعم پارمزان و جعفری با مغز چدار و گردو . به به!​
اینم یه نما از مرکزش. و البته اگر از پنیر گودا یا متزارلا استفاده کنید بعد از اینکه کوفته رو باز میکنید یه مرکز مذاب خواهد داشت که بسیار زیبا میشه. ولی من طعم چدار رو ترجیح میدم​
در صورتی که با شوری پنیر میونه خوبی ندارید میتونید پارمزان رو کم کنید و به جای چدار از پنیر خامه ای یا پنیر پیتزا استفاده کنید​
میتونید با نون یا برنج یا از اون بهتر با پاستا میل کنید​

 
بالا پایین