Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

کوفته برنج+عکس

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي گوشتي
Konu Başlığı کوفته برنج+عکس
نویسنده موضوع !!!OMID!!!
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan !!!OMID!!!

!!!OMID!!!

کـاربــر حـرفــه ای
تاریخ ثبت‌نام
Jul 25, 2015
ارسالی‌ها
2,090
پسندها
526
امتیازها
0
محل سکونت
کرمانشاه
تخصص
مهندس عمران
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

اماد لازم برائ کوفته برنج:
آرد برنج یک قاشق غذاخوری​
سبزی کوفته خرد شده نصف کاسه ماست خوری​
گوشت چرخ کرده یک کاسه ماست خوری​
رب گوجه یک قاشق غذاخوری​
نمک و زردچوبه بە میزان لازم​
روغن نصف فنجان​
آلو بخارا ده عدد​
تخم مرغ یک عدد​
برنج یک فنجان​
پیاز یک عدد
با این مقدار مواد لازم بە اندازه یک ماهیتابه متوسط یا معادل ۹ عدد از “‌ کوفته برنج” خواهیم داشت.
نصف فنجان روغن(معادل ۵۰ گرم)، یک عدد تخم مرغ​
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی (تقریباً معادل ۴۰ گرم)، نمک و زردچوبه بە میزان لازم​
یک قاشق غذاخوری آرد برنج (تقریباً معادل ۱۵ گرم)، یک کاسه ماست خوری سر پر گوشت چرخ کرده (تقریباً معادل ۳۰۰ گرم)​
ده عدد آلو بخارا (تقریباً معادل ۵۰ گرم)،یک فنجان برنج (تقریباً معادل ۱۳۰ گرم)​
۱۵۰ گرم سبزی کوفته پاک نکرده که حدود ۵۰ گرم سبزی پاک کرده و خرد کرده خواهد داد. معادل نصف کاسه ماست خوری سبزی کوفته خرد شده شامل: شبت (شوید)، تر خان، تره، جعفری، نعناع، مرزه، یک عدد پیاز متوسط (معادل ۱۰۰ گرم)​
طرز تهیه کوفته برنج:

یک فنجان سرپر برنج را با یک قاشق غذاخوری نمک یکی دو ساعت خیس می‌کنیم. سپس آن را بە صورت بکش می‌پزیم.

یک کاسه ماست خوری سر پر گوشت چرخ کرده، نصف کاسه ماست خوری سبزی کوفته خرد کرده، برنج آبکش شده، یک قاشق آرد برنج، یک عدد تخم مرغ و کمی نمک را با هم مخلوط کرده و کاملاً ورز می‌دهیم تا مایه کوفته برنج آماده شود.

یک عدد پیاز را با نصف فنجان روغن در یک ماهیتابه متوسط سرخ کرده، کمی زردچوبه و یک قاشق رب گوجه فرنگی بە آن اضافه کرده، تفت می‌دهیم. سپس دو لیوان آب اضافه کرده، می‌گذاریم تا جوش آید. بە اندازه یک نارنگی کوفته های قلقلی درست می‌کنیم و وسط هر کوفته یک آلو قرار می‌دهیم و آن‌ها را در آب در حال جوش می‌اندازیم. بقیه آلوها را بە آب کوفته اضافه می‌کنیم. در ظرف را گذاشته، تا کوفته‌ها یکی دو ساعت با شعله کم بپزد و روغن بیندازد.

کوفته‌ها را در ظرف کشیده تا آماده پذیرایی شود.

نوش جان


تبیان
This entry passed through the Full-Text RSS service — if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers. Five Filters recommends: Eyes Like Blank Discs – The Guardian’s Steven Poole On George Orwell’s Politics And The English Language.
 
بالا پایین