Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

کوفته پنیری با گردو و بیکن

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي گوشتي
Konu Başlığı کوفته پنیری با گردو و بیکن
نویسنده موضوع !!!OMID!!!
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan !!!OMID!!!

!!!OMID!!!

کـاربــر حـرفــه ای
تاریخ ثبت‌نام
Jul 25, 2015
ارسالی‌ها
2,090
پسندها
526
امتیازها
0
محل سکونت
کرمانشاه
تخصص
مهندس عمران
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

[

آماده سازی : ۴ ساعت

مواد لازم :
پنیر خامه ای۲۵۰ گرم
شیرنصف فنجان
پنیر چدار رنده شده، تیز شده۲ فنجان
پنیر بلوچیز خرد شده۱/۴ فنجان
پیازچه ریز خرد شده۱/۴ فنجان
فلفل فرنگی شیرین آبکش شده۱ قوطی کوچک
گردو خرد شده و در دو ظرف مجزا۳/۴ فنجان
گوشت بیکن پخته، بدون آب، ریز خرد شده و در دو ظرف مجزا۱۰ برش
نمک و فلفلبه مقدار لازم
جعفری۱/۴ فنجان
دانه خشخاش۱ قاشق سوپخوری


طرز تهیه :
۱٫ در کاسه ی مخلوط کن پنیر خامه ای را آنقدر بزنید تا نرم و یکدست شود. شیر را کم کم اضافه کنید تا ترکیب و خامه ای شوند. مخلوط باید شل باشد.​

۲٫ پنیر، پیاز، فلفل شیرین، نضف گردو و نصف بیکن را اضافه کنید. مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شوند.۴۵ تا ۶۰ دقیقه در یخچال خنک کنید تا آنقدر نرم شود که بتوان یک خمیر رولی با آن درست کرد.​

۳٫ مخلوط را روی یک ورقه پلاستیکی قرار دهید و آن را به شکل کوفته در بیاورید و روی آن را کاملاً بپوشانید. ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.​
۴٫ باقی گردو، بیکن، جعفری و دانه خشخاش را با هم مخلوط کنید و داخل بشقاب بریزید. روی کوفته های پنیری را بردارید و در مخلوط گردو و بیکن بغلتانید تا کاملاٌ پوشش داده شود. مخلوط رویه را کمی فشار دهید تا کوفته ها به آن بچسبد. مجدداً درب ظرف را با ورقه پلاستیکی بپوشانید و تا موقعی که می خواهید میل کنید در یخچال قرار دهید.​

۵٫ کوفته پنیری را روی بشقاب سرو قرار دید و کنار بیسکویت سرو کنید.​


 
بالا پایین