Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

درست کردن لازانیا و نکاتی برای پخت آن

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي خارجي
Konu Başlığı درست کردن لازانیا و نکاتی برای پخت آن
نویسنده موضوع !!!OMID!!!
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan !!!OMID!!!

!!!OMID!!!

کـاربــر حـرفــه ای
تاریخ ثبت‌نام
Jul 25, 2015
ارسالی‌ها
2,090
پسندها
526
امتیازها
0
محل سکونت
کرمانشاه
تخصص
مهندس عمران
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

[h=2][/h]


مواد لازم برای ۶ نفر :
نوار لازانیا ۴۰۰ گرم
سوسیس ریز خرد شده ۲۰۰ گرم
ژامبون ریز خرد شده ۱۰۰ گرم
قارچ خلال شده ۵-۶ عدد متوسط
فلفل دلمه ای ریز خرد شده یک عدد کوچک
مخلوط سویا و گوشت چرخ کردهروی هم ۱۰۰ گرم
پیاز ریز خرد شدهیک عدد متوسط
گوجه فرنگیدو عدد میکس شده
اورگانو ، فلفل سیاهبه مقدار لازم
سس گوجه فرنگیبه مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده و ورقه ایبه مقدار لازم
سس سفید مخصوصیک استکان


طرز تهیه :
در ظرف نسبتا بزرگی تا دو سوم آب میریزیم همراه با یک قاشق چایخوری نمک و مقداری روغن مایع میگذاریم بجوشد . بعد نوار های لازانیا را یکی یکی و به دقت داخل آب در حال جوش قرار دهید و بعد از ۸-۱۰ دقیقه آب کش کنید .

نکته : موقع آبکش کردن حتما کمی آب سرد روی آنها باز کنید . تا حرارت داخل نوارهای لازانیا سبب خمیر شدن آن در زمان پخت نشود .
در ظرفی مقداری روغن بریزید بعد به ترتیب این مواد را اضافه کنید :
پیاز ریز خرد شده، ۳-۵ دقیقه بعد سوسیس ریز خرد شده بعد از ۵ دقیقه مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده، بعد از اضافه کردن مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده به دلیل خاصیت جذب سریع روغن توسط سویا، نیاز دارید تا کمی روغن به تابه اضافه کنید . بعد از تغییر رنگ کامل مواد قارچ را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کمی رنگش عوض شود ( زیاد هم سرخ نشود بهتر است ) و در آخر ژامبون را همراه فلفل دلمه ای ریز خرد شده به مواد اضافه کنید . ۲-۳ دقیقه بعد گوجه فرنگی های میکس شده را به مواد بیفزاید و خوب هم بزنید. در این مرحله میتوانید کمی فلفل سیاه و اورگانو نیز به مایع لازانیا اضافه کنید . وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدند شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کمی سرد شوند .

کف و دیواره های یک ظرف ( ترجیحا ) پیرکس را با مقدار خیلی کمی روغن چرب کنید تا نوارهای لازانیا در آخر پخت به راحتی از ظرف جدا شوند . بعد کف ظرف را یک لایه نوار لازانیا پچینید و روی آن را یک لایه خیلی نازک سس گوجه فرنگی بریزید و با مایع لازانیا که اکنون کمی سرد شده است ، بپوشانید ، بعد روی مواد را اورگانو بپاشید ، یک لایه کامل پنیر پیتزا رنده شده بریزید ( طوری که تمام سطح مواد را بپوشاند ) و بعد دوباره یک لایه نوار لازانیا بچینید و همین مراحل را تکرار کنید تا نوارتان تمام شود ! یا مایع لازانیا و یا فضای ظرف !!
در آخر هم با سس سفید مخصوص کل سطح لازانیا را کامل بپوشانید و یک لایه پنیر پیتزای رنده شده بپاشید و در آخر هم سطح ظرف را با پنیر پیتزای ورقه ای بپوشانید .
* سس سفید مخصوص لازانیا
مواد لازم برای این مقدار :

آرد سفید۱ قاشق غذا خوری سر پر
کره ۲۵ گرم
نمک ، فلفل سیاه به مقدار لازم
شیر یک لیوان


طرز تهیه :
ابتدا آرد را کمی تفت دهید بدون روغن و کره و قبل از اینکه رنگش آغاز به تیره شدن کند ، کره را به آن بیفزائید و مدام هم بزنید تا کره نسوزد و به خورد آرد برود . وقتی کره آب شد و رنگ آرد کمی برگشت ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود .

در این مرحله شیر را آرام آرام به ظرف اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا مواد ته نگیرند .
تا زمانی مواد را روی حرارت نگه دارید که مایع شما تبدیل به یک سس غلیظ شود .


دلیل استفاده از این سس در پخت لازانیا : جلوگیری از خشک شدن لازانیا هنگام گریل شدن ؛ و همچنین به دلیل داشتن شیر مانع از پخش شدن مواد در اثر حرارت میشود .

ظرف شما آماده قرار گرفتن داخل فر ( یا مایکرو فر ) است :
در صورت استفاده از فر ، نیم ساعت قبل از استفاده فر را با حرارت ۲۲۰ درجه گرم کنید بعد ظرف را در طبقه وسط به مدت نیم ساعت قرار دهید .


در صورت استفاده از ماکروفر ، پایه بلند مخصوص گریل را وسط سینی گردان قرار دهید و ظرف را روی آن بگذارید ، بهتر است از برنامه پخت ترکیبی + گریل استفاده کنید . در این صورت با قدرت ۴۵۰ و زمان ۲۰ دقیقه به نتیجه مطلوب میرسید .

نکته : اگر از این دستور استفاده کردید یا از دستور فر، در یک استکان کوچک تا نصف آب بریزید و زیر چهارپایه گریل بگذاید تا مانع از خشک شدن لازانیا شود .
اگر از دستور گریل خالی استفاده کردید ۳۰-۴۰ دقیقه زمان لازم است ( بسته به نوع مایکروفر ) در این روش از ترفند استکان آب استفاده نکنید .
** منظور از ظرف نسبتا بزرگی : اندازه ظرف به حدی باشد که نوار های لازانیا به راحتی و بدون نیاز به شکستن در آن جای بگیرند . تا نوار های سالم و بدون ترک خوردگی داشته باشید .
نکته :
سعی کنید مواد را یک دست خرد کنید تا هنگام برش زدن لازانیا به مشکل بر نخورید .

این روش ، روش اصلی و در واقع طریقه پخت لازانیا است . شما میتوانید مواد اصلی را به دلخواه تغییر دهید . به طور مثال میتوانید به جای سوسیس و کالباس و گوشت چرخ کرده ، از کدو و بادمجان و سویا بدون گوشت چرخ کرده استفاده کنید ( لازانیای سبزیجات ) یا هر چیز دیگری که میل داشتید …
راجع به سویا . برای دست یافتن به طعم بهتر سویا ، پیشنهاد میکنم از دو ساعت قبل سویا را به جای آب معمولی در شیر خیس کنید . این عمل هم سبب از بین رفتن بوی ( به نظر بعضی ها ) بد سویا میشود و هم طعم بهتری به سویا میدهد ؛ و قبل از استفاده سویا را در آبکش بریزید و اجازه دهید کاملا خشک شود .


لازانیای لقمه ای :
یک روش دیگر و ساده تر ( ساده تر هنگام خوردن البته ! ) برای تهیه لازانیا وجود دارد :

دو عدد نوار لازانیا را به صورت یک علامت + روی هم قرار دهید . وسط این + را کمی سس قرمز بریزید و با مایع لازانیا پر کنید و روی آن اورگانو و پنیر و … بپاشید و یکی یکی نوار ها را ببندید و در نهایت روی آن سس سفید مخصوص را بریزید و باقی مراحل که مثل همان روش قبلی است . البته اگر به مزه پنیر علاقه دارید یک ورق درسته پنیر روی آن بگذارید نتیجه بهتری خواهید گرفت . میتوانید از یک چوب خلال برای ثابت نگه داشتن نوار ها استفاده کنید ( در صورت نیاز )


قرار دادن یک لایه ضخیم پنیر ورقه ای مانع از زیادی سرخ و خشک شدن لازانیای لقمه ای میشود و در ضمن برای کسانی که به طعم پنیر علاقه دارند یک لقمه بسیار لذیذ به شمار میرود …






 
بالا پایین