Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طبز تهیه لازانیای اسفناج

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي خارجي
Konu Başlığı طبز تهیه لازانیای اسفناج
نویسنده موضوع !!!OMID!!!
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan !!!OMID!!!

!!!OMID!!!

کـاربــر حـرفــه ای
تاریخ ثبت‌نام
Jul 25, 2015
ارسالی‌ها
2,090
پسندها
526
امتیازها
0
محل سکونت
کرمانشاه
تخصص
مهندس عمران
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

[h=2][/h]

طرز تهیه لازانیای اسفناج……
مواد لازمپنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
لازانیا یک بسته (۳۰۰ گرمی)
خامه یک بسته کوچک
اسفناج ۳۰۰ گرم
قارچ نیم کیلوشیر یک لیوان

پیاز یک عدد بزرگ یا دوعدد متوسط
پودر آویشن یک قاشق مرباخوری
نمک و زردچوبه و فلفل بە مقدار لازم


طرز تهیه
اسفناج و قارچ‌ها را می شوییم و خرد می کنیم.ابتدا قارچ ها را در تابه می‌ریزیم و یک قاشق روغن زیتون و چند قطره آب لیمو بە آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود، ولی سرخ نشود.
پیاز را خرد می کنیم و با کمی روغن تفت می‌دهیم بە حدی کە طلایی شود.سپس اسفناج را بە آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا آب اسفناج کشیده شود و تفت بخورد. قارچ را هم کە جداگانه آماده کردیم بە اسفناج اضافه می‌کنیم.
خامه را با شیر رقیق کرده و بە مخلوط اسفناج اضافه می‌کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن را اضافه کرده، می‌گذاریم اسفناج کمی بپزد و بعد از یکی دوجوش برمی‌داریم. مخلوط اسفناج باید کمی آب‌دار و شل باشد.
سپس در قابلمه بزرگی آب می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد و کمی نمک و روغن در آب جوش می‌ریزیم و لازانیا را تک بە تک داخل قابلمه می‌گذاریم تا بپزد. حدود ده دقیقه زمان برائ آماده شدن لازانیا لازم است. نباید لازانیا بسیار سفت یا بسیار نرم و وارفته باشد.
سپس لازانیا را از قابلمه خارج کرده و در ظرف آب سرد می‌گذاریم و بعد توی آب‌کش می‌ریزیم.ته ظرف پیرکسی را با کره چرب می‌کنیم و از ورقه‌های لازانیا در ظرف می‌چینیم و از مخلوط اسفناج روی لازانیا می‌گذاریم و روی آن پنیر پیتزا می‌ریزیم و بە همین ترتیب ورقه‌های لازانیا و مخلوط اسفناج و پنیر را می‌چینیم تا ظرف پر شود و لایه رویی فقط ورقه لازانیا با پنیر پیتزا روی آن است.
فر را از قبل روشن می‌کنیم و روی درجه ۱۸۰ تنظیم می‌کنیم. سپس ظرف لازانیا را در فر قرار می‌دهیم. مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان لازم است تا پنیر روی لازانیا برشته شود و لازانیا آماده سرو کردن گردد.
این لازانیا بسیار خوشمزه‌تر و سبک‌تر از لازانیای گوشت است، بە خصوص برائ کسانی کە گیاه‌خوار می باشند یک غذای مناسب است. البته بە خاطر پنیر پیتزا و خامه، کالری بالایی دارد، ولی روغن بە کار رفته در آن بسیار کم است. میزان خامه را هم می‌توانید کم‌تر کنید.


 
بالا پایین