!!!OMID!!!
کـاربــر حـرفــه ای
- تاریخ ثبتنام
- Jul 25, 2015
- ارسالیها
- 2,090
- پسندها
- 526
- امتیازها
- 0
- محل سکونت
- کرمانشاه
- تخصص
- مهندس عمران
اعتبار :
[h=2][/h]
طرز تهیه لازانیای اسفناج……
مواد لازمپنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
لازانیا یک بسته (۳۰۰ گرمی)
خامه یک بسته کوچک
اسفناج ۳۰۰ گرم
قارچ نیم کیلوشیر یک لیوان
پیاز یک عدد بزرگ یا دوعدد متوسط
پودر آویشن یک قاشق مرباخوری
نمک و زردچوبه و فلفل بە مقدار لازم
طرز تهیه
اسفناج و قارچها را می شوییم و خرد می کنیم.ابتدا قارچ ها را در تابه میریزیم و یک قاشق روغن زیتون و چند قطره آب لیمو بە آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا آب آن کشیده شود، ولی سرخ نشود.
پیاز را خرد می کنیم و با کمی روغن تفت میدهیم بە حدی کە طلایی شود.سپس اسفناج را بە آن اضافه کرده و هم میزنیم تا آب اسفناج کشیده شود و تفت بخورد. قارچ را هم کە جداگانه آماده کردیم بە اسفناج اضافه میکنیم.
خامه را با شیر رقیق کرده و بە مخلوط اسفناج اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن را اضافه کرده، میگذاریم اسفناج کمی بپزد و بعد از یکی دوجوش برمیداریم. مخلوط اسفناج باید کمی آبدار و شل باشد.
سپس در قابلمه بزرگی آب میریزیم و میگذاریم بجوشد و کمی نمک و روغن در آب جوش میریزیم و لازانیا را تک بە تک داخل قابلمه میگذاریم تا بپزد. حدود ده دقیقه زمان برائ آماده شدن لازانیا لازم است. نباید لازانیا بسیار سفت یا بسیار نرم و وارفته باشد.
سپس لازانیا را از قابلمه خارج کرده و در ظرف آب سرد میگذاریم و بعد توی آبکش میریزیم.ته ظرف پیرکسی را با کره چرب میکنیم و از ورقههای لازانیا در ظرف میچینیم و از مخلوط اسفناج روی لازانیا میگذاریم و روی آن پنیر پیتزا میریزیم و بە همین ترتیب ورقههای لازانیا و مخلوط اسفناج و پنیر را میچینیم تا ظرف پر شود و لایه رویی فقط ورقه لازانیا با پنیر پیتزا روی آن است.
فر را از قبل روشن میکنیم و روی درجه ۱۸۰ تنظیم میکنیم. سپس ظرف لازانیا را در فر قرار میدهیم. مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان لازم است تا پنیر روی لازانیا برشته شود و لازانیا آماده سرو کردن گردد.
این لازانیا بسیار خوشمزهتر و سبکتر از لازانیای گوشت است، بە خصوص برائ کسانی کە گیاهخوار می باشند یک غذای مناسب است. البته بە خاطر پنیر پیتزا و خامه، کالری بالایی دارد، ولی روغن بە کار رفته در آن بسیار کم است. میزان خامه را هم میتوانید کمتر کنید.
طرز تهیه لازانیای اسفناج……
مواد لازمپنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
لازانیا یک بسته (۳۰۰ گرمی)
خامه یک بسته کوچک
اسفناج ۳۰۰ گرم
قارچ نیم کیلوشیر یک لیوان
پیاز یک عدد بزرگ یا دوعدد متوسط
پودر آویشن یک قاشق مرباخوری
نمک و زردچوبه و فلفل بە مقدار لازم
طرز تهیه
اسفناج و قارچها را می شوییم و خرد می کنیم.ابتدا قارچ ها را در تابه میریزیم و یک قاشق روغن زیتون و چند قطره آب لیمو بە آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا آب آن کشیده شود، ولی سرخ نشود.
پیاز را خرد می کنیم و با کمی روغن تفت میدهیم بە حدی کە طلایی شود.سپس اسفناج را بە آن اضافه کرده و هم میزنیم تا آب اسفناج کشیده شود و تفت بخورد. قارچ را هم کە جداگانه آماده کردیم بە اسفناج اضافه میکنیم.
خامه را با شیر رقیق کرده و بە مخلوط اسفناج اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن را اضافه کرده، میگذاریم اسفناج کمی بپزد و بعد از یکی دوجوش برمیداریم. مخلوط اسفناج باید کمی آبدار و شل باشد.
سپس در قابلمه بزرگی آب میریزیم و میگذاریم بجوشد و کمی نمک و روغن در آب جوش میریزیم و لازانیا را تک بە تک داخل قابلمه میگذاریم تا بپزد. حدود ده دقیقه زمان برائ آماده شدن لازانیا لازم است. نباید لازانیا بسیار سفت یا بسیار نرم و وارفته باشد.
سپس لازانیا را از قابلمه خارج کرده و در ظرف آب سرد میگذاریم و بعد توی آبکش میریزیم.ته ظرف پیرکسی را با کره چرب میکنیم و از ورقههای لازانیا در ظرف میچینیم و از مخلوط اسفناج روی لازانیا میگذاریم و روی آن پنیر پیتزا میریزیم و بە همین ترتیب ورقههای لازانیا و مخلوط اسفناج و پنیر را میچینیم تا ظرف پر شود و لایه رویی فقط ورقه لازانیا با پنیر پیتزا روی آن است.
فر را از قبل روشن میکنیم و روی درجه ۱۸۰ تنظیم میکنیم. سپس ظرف لازانیا را در فر قرار میدهیم. مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان لازم است تا پنیر روی لازانیا برشته شود و لازانیا آماده سرو کردن گردد.
این لازانیا بسیار خوشمزهتر و سبکتر از لازانیای گوشت است، بە خصوص برائ کسانی کە گیاهخوار می باشند یک غذای مناسب است. البته بە خاطر پنیر پیتزا و خامه، کالری بالایی دارد، ولی روغن بە کار رفته در آن بسیار کم است. میزان خامه را هم میتوانید کمتر کنید.