*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
میگوها را نیز تمیز می*کنیم. سپس به همراه پیازها در ظرفی روی حرارت اجاق گاز می*گذاریم و در ظرف را می بندیم و حرارت اجاق را کم می کنیم تا آب پیاز به خورد میگوها برود...
مواد لازم برای
میگو*ی پاک شده 500 گرم پیاز 1 کیلوگرم
رب گوجه فرنگی 3 تا 4 قاشق غذاخوری
روغن 2 تا 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه مقداری
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را پاک کرده و سپس به صورت خلالی خرد می کنیم.
میگوها را نیز تمیز می*کنیم. سپس به همراه پیازها در ظرفی روی حرارت اجاق گاز می*گذاریم و در ظرف را می بندیم و حرارت اجاق را کم می کنیم تا آب پیاز به خورد میگوها برود.
آن*گاه کمی روغن در ظرف ریخته و میگوها را سرخ می*کنیم.
در این هنگام ادویه را اضافه می*کنیم و یک تفت می*دهیم.
بعد نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه می*کنیم و تفت می*دهیم.
سپس حرارت اجاق را کم کرده و چند دقیقه می*گذاریم تا کمی بپزد.
آن*گاه در ظرف مورد نظر کشیده و سرو می*کنیم.
نکته :
بعضی ها مواد دیگری مثل سیب زمینی و سیر و فلفل دلمه ای سرخ شده هم به آن اضافه می کنند. لزومی ندارد این غذا با برنج سرو شود، چون خورش نیست و خوراک است، ولی با برنج هم خوب می شود.
مواد لازم برای
میگو*ی پاک شده 500 گرم پیاز 1 کیلوگرم
رب گوجه فرنگی 3 تا 4 قاشق غذاخوری
روغن 2 تا 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه مقداری
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را پاک کرده و سپس به صورت خلالی خرد می کنیم.
میگوها را نیز تمیز می*کنیم. سپس به همراه پیازها در ظرفی روی حرارت اجاق گاز می*گذاریم و در ظرف را می بندیم و حرارت اجاق را کم می کنیم تا آب پیاز به خورد میگوها برود.
آن*گاه کمی روغن در ظرف ریخته و میگوها را سرخ می*کنیم.
در این هنگام ادویه را اضافه می*کنیم و یک تفت می*دهیم.
بعد نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه می*کنیم و تفت می*دهیم.
سپس حرارت اجاق را کم کرده و چند دقیقه می*گذاریم تا کمی بپزد.
آن*گاه در ظرف مورد نظر کشیده و سرو می*کنیم.
نکته :
بعضی ها مواد دیگری مثل سیب زمینی و سیر و فلفل دلمه ای سرخ شده هم به آن اضافه می کنند. لزومی ندارد این غذا با برنج سرو شود، چون خورش نیست و خوراک است، ولی با برنج هم خوب می شود.