Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

سوسیس خام

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı گرایش های کشاورزی
Konu Başlığı سوسیس خام
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :





در این جا می خواهیم بگوییم آیا می توانیم سوسیس را به طور خام مصرف کنیم یا نه ؟ این را هم مدنظر داشته باشید که در خرید این نوع محصولات خیلی باید دقت و توجه کرد . اما به تازگی شرکت فرآورده‌های گوشتی تهران (سولیکو)، برای نخستین‌بار به این پرسش پاسخ داده است. این شرکت با یادآوری این که تمام محصولات گوشتی در ایران به صورت پخته و پاستوریزه به دست مشتری می‌رسد، تاکید کرده که اکنون چیزی به اسم «سوسیس خام» در کشور تولید نمی‌شود و بنابراین می‌توان همه سوسیس‌ها را بدون نیاز به پختن هم میل کرد.


در این جا می خواهیم بگوییم آیا می توانیم سوسیس را به طور خام مصرف کنیم یا نه ؟ این را هم مدنظر داشته باشید که در خرید این نوع محصولات خیلی باید دقت و توجه کرد .اما به تازگی شرکت فرآورده‌های گوشتی تهران (سولیکو)، برای نخستین‌بار به این پرسش پاسخ داده است. این شرکت با یادآوری این که تمام محصولات گوشتی در ایران به صورت پخته و پاستوریزه به دست مشتری می‌رسد، تاکید کرده که اکنون چیزی به اسم «سوسیس خام» در کشور تولید نمی‌شود و بنابراین می‌توان همه سوسیس‌ها را بدون نیاز به پختن هم میل کرد.سولیکو اشاره داشته که به طور معمول، سوسیس‌ها به مدت یک ساعت در دمای ۸۲ درجه سانتیگراد پخته می‌شوند، اما هر نوع کالباس مدت زمان خاصی باید در اتاق پخت باشد که ممکن است بین ۲ تا ۱۰ ساعت طول بکشد؛ اما دمای ۸۲ درجه سانتیگراد تغییری نمی‌کند و همیشه ثابت است.از سوی دیگر همه میکروب‌ها در درجه حرارتی ۸۲ درجه سانتیگراد از بین می‌روند. اما اگر میکروبی آن‌قدر مقاوم باشد که بتواند این دمای بالا را در زمان پخت تحمل کند، حتما باید کشته شود تا محصول کاملا سالم به دست مشتری برسد. به همین دلیل، متخصصین فرآورده‌های گوشتی پس از مرحله پخت، محصول را برای اطمینان بیشتر وارد مرحله شوک سرد می‌کنند تا مرحله پاستوریزاسیون انجام شود.هرچند خام خوردن سوسیس مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما در هر حال مصرف هر چیزی، حتی آب آشامیدنی، باید به اندازه مناسب باشد تا سلامتی با خطر مواجه نشود.

 
بالا پایین