Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

فضای کافی سالن پذیرایی:

اطلاعات موضوع

Kategori Adı دانستنی ها
Konu Başlığı فضای کافی سالن پذیرایی:
نویسنده موضوع novinmarketing
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan novinmarketing

novinmarketing

کـاربــر حـرفــه ای
تاریخ ثبت‌نام
Feb 15, 2016
ارسالی‌ها
452
پسندها
34
امتیازها
0

اعتبار :

داشتن فضای کافی در سالن پذیرایی رستوران برای مهمانان از مهمترین قسمت های یک آشپزخانه و رستوران محسوب می شود.
اگر بهترین غذا و خدمات را داشته باشید اما فضای استاندارد برای نشستن مهمانان نداشته باشید، این امر سبب نارضایتی مشتریان شده و طبیعتا از تعداد مشتریان کسر خواهد شد.
فضای مورد نیاز برای هر صندلی حدودا 1.5 متر مربع می باشد. یعنی برای داشتن 60 عدد صندلی، نیاز به 90 متر مربع فضا دارید.


تحرک آسان کارمندان در قسمت پخت و پز آشپزخانه:


آشپزخانه صنعتی که به خوبی طراحی شده باشد به کارمندان اجازه می دهد بدون برخورد با یکدیگر رفت و آمد کنند.
این عدم اختلال در اوج شلوغی آشپزخانه سبب هرچه بالاتر رفتن راندمان پخت، تحویل و سود بیشتر برای مجموعه می باشد.


کد بهداشت


کد های بهداشت، آشپزخانه های صنعتی را به رعایت قوانین خاصی برای طراحی و ترکیب بندی ملزم می کنند. به عنوان مثال در قانون اکثر ادارات بهداشت فاصله بین دستگاه یخساز صنعتی و فاضلاب کف آشپزخانه می بایست حداقل 6 فوت یا 182 سانتیمتر باشد.


ارگونومی


تئوری علم ارگونومی در این خلاصه می شود که هر چه کارمندان شما برای انجام وظیفه خود مراحل کمتری طی کنند به نفع شما خواهد بود.یک آشپزخانه صنعتی ارگونومیک طوری طراحی شده است که کارمند می تواند در یک جا بایستد و تمامی کارهای خود را بدون کوچکترین خم شدن، دست دراز کردن ، چرخیدن و راه رفتن انجام دهد.
علاوه بر این ارگونومی می تواند میزان آسیب، ناراحتی و خستگی در آشپزخانه را کاهش دهد.


بهره وری انرژی


بهره وری انرژی باید جزو اولین مواردی باشد که در طراحی یک آشپزخانه صنعتی مورد توجه قرار می گیرد. چرا که موجب صرفه جویی در پول و هزینه های آب و برق می شود.برای بهینه سازی مصرف انرِژی می بایست یخچال ها و تجهیزات پخت و پز تا آنجا که کارآیی خود را از دست ندهند از هم فاصله داشته باشند. علاوه بر این برای به حداکثر رساندن بهره وری انرژی تجهیزات پخت و پز در مکانی قرار گیرند که هود نصب شده است.


احساسات مشتریان


فراتر از بوی اشتها آور،چیدمان آشپزخانه صنعتی می تواند دیگر حواس مشتریان را مورد توجه قرار دهد.به عنوان مثال نمایشگاه آشپزخانه ، به مشتریان اجازه می دهد تا هر آنچه اتفاق می افتد را مشاهده نمایند.


انعطاف پذیری


صرف نظر از طرح نهایی، انعطاف پذیری طراحی برای هر آشپزخانه تجاری مهم است. تغییر در مدیریت یا گرایشات مواد غذایی می تواند به طور کامل منو و به تبع تجهیزات و نحوه چیدمان آن ها را تغییر دهد. فراتر از آن، مطمئن شوید که تجهیزات می توانند به راحتی برای تمیز کردن جابه جا شوند.


چیدمان آشپزخانه صنعتی


هیچ قانون مشخصی در مورد نحوه ترتیب تجهیزات آشپزخانه های صنعتی شما وجود ندارد.همه چیز به فضایی که شما در اختیار دارید و نیازهای خاص شما بستگی دارد.با این حال چهار ترتیب مختلف رایج در این زمینه وجود دارد.


منبع : لوازم آشپزخانه صنعتی
 
بالا پایین