Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

دستور آشپزی آش رشته

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı آش و سوپ
Konu Başlığı دستور آشپزی آش رشته
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :





مجموع مدت زمان:
2 ساعت 30 دقیقه آماده سازی: 30 دقیقه غیرفعال: 0 دقیقه پخت: 2 ساعت تعداد سرو: 8 نفر
آش رشته یک پیش غذای خوشمزه سنتی ایرانی است که در هر سفره ایرانی قبل از غذا سرو میشود. آش رشته بدلیل داشتن حبوبات و سبزی بسیار مغذی است.
[h=2]مـواد لازم آشپزی[/h]

  • [*=center]150 گرم نخود
    [*=center]150 گرم لوبیا چیتی
    [*=center]150 گرم عدس
    [*=center]1 کیلو سبزی آش
    [*=center]400 گرم رشته آشی
    [*=center]4 عدد پیاز متوسط
    [*=center]سیر به مقدار لازم
    [*=center]2 قاشق غذا خوری نعناع خشک
    [*=center]2 لیوان کشک غلیظ
    [*=center]2 قاشق غذا خوری آرد سفید
    [*=center]روغن به مقدار لازم
    [*=center]نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم


[h=2]دستور پخت[/h]
برای تهیه آش رشته ابتدا نخود و لوبیا چیتی را در آب بمدت ۴ ساعت خیس کنید و عدس را نیز در آب در ظرف جداگانه خیس کنید. سپس سبزی آش که شامل تره، جعفری، اسفناج، شوید و گشنیز است پاک کرده و خوب بشوئید و خرد کنید.
پیازها و سیرها را پوست کنده و خرد کنید و سپس با روغن جدا از هم سرخ کنید حال آب نخود و لوبیا چیتی را خالی کرده و در دیگچه بریزید و با نیمی از پیاز داغ و سیر داغ و زردچوبه و آب بگذارید بپزد و در نیم ساعت آخر عدس را نیز اضافه کرده و بگذارید خوب بپزد.
در یک قابلمه بزرگ کمی از پیاز داغ، زردچوبه و آب زیاد بریزید و بگذارید تا آب به جوش بیاید سپس سبزی آش که خرد کرده اید به آب اضافه کنید و بگذارید سبزی بپزد. حال نخود، لوبیا و عدس پخته شده را در آش رشته بریزید. ۲ قاشق آرد را در کمی آب سرد کاملا حل کنید و به آش اضافه نمائید و سپس رشته را به قطعات کوچکتر خرد کرده و در آش بریزید و مرتب هم بزنید، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت دیگر با حرارت ملایم بپزد و آش رشته خوب جا بیفتد.
در ظرفی کمی روغن ریخته و نعناع خشک را بمدت بسیار کم در روغن سرخ کنید. آش رشته آماده است. آش را در ظرفی بکشید و آنرا با کشک، نعناع داغ، پیاز داغ و سیر داغ تزئین و سرو کنید نوش جان.





 
بالا پایین