sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
ابتدا آرد را دو بار الک کرده و با بکینگ پودر مخلوط کنید.
کد خبر: ۱۱۲۷۶۳تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۷ ب.ظ
امروز برای داشتن یک عصرانه دل نشین دستور پخت کیک ماست را برای علاقمندان به حرفه آشپزی در نظر گرفته است. امیدواریم از پختن آن لذت برده و نوش جان کنید.
مواد لازم :
روغن یا کره آبشده : یک لیوان
:1
شکر/5 لیوان
تخممرغ: 4 عدد
آرد: 2/5 لیوان
بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
ماست: 1/5 لیوان
پوست رنده شده پرتقال: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
- ابتدا آرد را دو بار الک کرده و با بکینگ پودر مخلوط کنید.
- تخممرغها را بشکنید و سفیده را جدا کرده، آنقدر بزنید که کاملا به صورت پفکرده در بیاید و با برگشتن ظرف، از آن نریزد.
- زردهها را با شکر مخلوط کنید و با همزن بزنید تا سفیدرنگ شود.
- ماست، روغن و پوست رنده شده پرتقال را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
- آرد را کمکم با آن مخلوط کنید.
- در آخرین مرحله، سفیده زده شده تخممرغها را هم بیفزایید و به آرامی مواد را زیر و رو کنید. دقت کنید در این مرحله مواد کیک را خیلی بههم نزنید تا کیک پوک و سبکی داشته باشید.
- فر را از قبل گرم کنید.
- مواد را در قالب بریزید و در دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
- بعد از پخت کامل بلافاصله کیک را از فر بیرون نیاورید تا پف کیکنخوابد.
حالا میتوانید از خوردن آن لذت ببرید.
کد خبر: ۱۱۲۷۶۳تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۷ ب.ظ
امروز برای داشتن یک عصرانه دل نشین دستور پخت کیک ماست را برای علاقمندان به حرفه آشپزی در نظر گرفته است. امیدواریم از پختن آن لذت برده و نوش جان کنید.
مواد لازم :
روغن یا کره آبشده : یک لیوان
:1
شکر/5 لیوان
تخممرغ: 4 عدد
آرد: 2/5 لیوان
بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
ماست: 1/5 لیوان
پوست رنده شده پرتقال: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
- ابتدا آرد را دو بار الک کرده و با بکینگ پودر مخلوط کنید.
- تخممرغها را بشکنید و سفیده را جدا کرده، آنقدر بزنید که کاملا به صورت پفکرده در بیاید و با برگشتن ظرف، از آن نریزد.
- زردهها را با شکر مخلوط کنید و با همزن بزنید تا سفیدرنگ شود.
- ماست، روغن و پوست رنده شده پرتقال را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
- آرد را کمکم با آن مخلوط کنید.
- در آخرین مرحله، سفیده زده شده تخممرغها را هم بیفزایید و به آرامی مواد را زیر و رو کنید. دقت کنید در این مرحله مواد کیک را خیلی بههم نزنید تا کیک پوک و سبکی داشته باشید.
- فر را از قبل گرم کنید.
- مواد را در قالب بریزید و در دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
- بعد از پخت کامل بلافاصله کیک را از فر بیرون نیاورید تا پف کیکنخوابد.
حالا میتوانید از خوردن آن لذت ببرید.