Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

تمیزترین هوای روی زمین کجاست؟

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı گالری عکس
Konu Başlığı تمیزترین هوای روی زمین کجاست؟
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

برای عکاسی از ایستگاه تحقیقاتی «نی آلِسوند» در شمال نروژ باید چند نکته را بدانید. این منطقه در واقع شمالی‌ترین مناطقی است که انسان در آن سکنی گزیده است.
فرادید| برای عکاسی از ایستگاه تحقیقاتی «نی آلِسوند» در شمال نروژ باید چند نکته را بدانید. این منطقه در واقع شمالی‌ترین مناطقی است که انسان در آن سکنی گزیده است.

به گزارش فرادید به نقل از سی ان ان، اول اینکه باید خیلی فرز باشید. ممکن است میزان تنفس شما بر اندازه‌گیری‌های جوی که دانشمندان با کمک آن تغییرات اقلیمی را اندازه گیری می‌کنند، اثرگذار باشد. به علاوه، اگر در ماه اکتبر به آنجا بروید، نور طبیعی بسیار کم خواهد بود. این اتفاق برای آنا فیلیپووا، عکاس، رخ داد.

دوم اینکه به اسلحه نیاز دارید... دلیلش نیز وجود خرس‌های قطبی است.

فیلیپووا می‌گوید: «محیط آنجا بسیار خشن است. وقتی پایتان را در آنجا می‌گذارید، باید بدانید که چگونه از اسلحه استفاده کنید.»

فیلیپووا در پاریس زندگی می‌کند و سال گذشته میلادی به مدت یک ماه در آنجا حضور داشت. او بیشتر از تحقیقات علمی صورت گرفته در منطقه عکاسی کرد.

تمیزترین هوای روی زمین!
دانشمندان می‌گویند که تمیزترین هوای روی زمین برای تنفس، هوای این منطقه است. دانشمندان برای سنجش دی اکسید کربنِ موجود در جو از هوای این منطقه استفاده می‌کنند. این آزمایش‌ها برای تمام کشورها حیاتی است.

بشر با مصرف بیش از حد سوخت‌‎های فسیلی و قطع درختان، اجازه داده تا کربن موجود در زمین به هوا منتقل شود. این کار گرمایش جهانی را در پی داشته و برای اندازه گیری آن به دماسنج نیازی نیست! البته گرمایش جهانی نصف میزان جهانی در این منطقه اتفاق می‌افتد.

فیلیپووا عمدا با سبک مونوکرومیک عکاسی کرده تا بتواند انزوای منطقه را بهتر القا کند. او شب‌‎ها در یک کابین سکونت داشته و آن کابین مرتب به دلیل وزش بادهای شدید تکان می‌خورده است. او همچنین می‌گوید که برای هر عکس نهایتا یک دقیقه وقت داشته تا مبادا بر روی تحقیقات دانشمندان اثر منفی بگذارد. البته در جریان عکاسی، یکی از پژوهشگران به همراه یک سلاح او را همراهی می‌کرد.

او پیش از «اجلاس تغییر اقلیم ۲۰۱۵ سازمان ملل متحد در پاریس» یا COP21، عکس‌هایی را از منطقه گرفت. هدف اصلی این کنفرانس به دست آوردن یک توافقنامه و قراردادی جهانی برای تغییرات اخیر آب‌وهوایی با حضور تمام ملت‌های جهان است.

فیلیپووا در آخر گفت: «آن یک ماه به اندازه یک عمر برایم طول کشید، اما صادقانه بگویم، خوشحالم که به خانه برگشتم.»


شخصی که کارهای پیش از جمع آوری داده‌ها را در ایستگاه نی آلسوند انجام می‌دهد. این ایستگاه در جزیره اسوالباردِ نروژ در نزدیکی قطب شمال قرار دارد.


محققان 11 کشور جهان در این ایستگاه زندگی می‌کنند. اینجا پیشتر محل زندگی معدنچیان زغال سنگ بوده است


رصدخانه زِپلین واقع بر روی کوه زپلین


بادکنک پر شده از هوا که استفاده پژوهشی دارد


حسگرهای جوی – فیلیپوا برای این عکس هم تنها یک دقیقه وقت داشت


یکی از مهندسان پروژه


نمایی زیبا از یکی از کابین‌ها


تمیزترین هوای زمین اینجا است

 
بالا پایین