Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

آموزش کامل طرز تهیه خوراک مرغ و بیسکویت

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي خارجي
Konu Başlığı آموزش کامل طرز تهیه خوراک مرغ و بیسکویت
نویسنده موضوع novinmarketing
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan novinmarketing

novinmarketing

کـاربــر حـرفــه ای
تاریخ ثبت‌نام
Feb 15, 2016
ارسالی‌ها
452
پسندها
34
امتیازها
0

اعتبار :

مواد لازم برای خوراک مرغ :
سینه ی مرغ کامل با استخوان : 3 عدد
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
آب مرغ : 5 فنجان
عصاره مرغ : 2 بسته
کره : 12 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده : 2 عدد
آرد : سه چهارم فنجان
خانمه : یک چهارم فنجان
هویج خرد شده آب پز شده : 4 عدد
نخود سبز : 2 فنجان
جعفری خرد شده : نصف فنجان
کرفس خرد شده : یک و نیم فنجان
مواد لازم برای بیسکویت :
آرد : 2 فنجان
بیکینگ پودر : 1 قاشق غذاخوری
نمک : 1 قاشق چای خوری
شکر : 1 قاشق چای خوری
کره : 8 قاشق غذاخوری
ماءالشعیر : سه چهارم فنجان
جعفری خرد شده : نصف فنجان
تخم مرغ : 1 عدد
طرز تهیه خوراک مرغ و بیسکویت :
باید درجه ی فر را بر روی 375 درجه فارنهایت تنظیم کنید. هر کدام از سینه های مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و سپس داخل ماهیتابه گذاشته، و روی آن ها روغن زیتون بمالید و با کمی فلفل و نمک چاشنی دهید. و آن ها را به مدت 35 تا 40 دقیقه، بگذارید تا به طور کاملا سرخ شوند. پس از آن که کمی خنک شدند، استخوان ها و پوستهایشان را جدا کرده و جوجه های کبابی را به قسمت های بزرگ برش بزنید.
حال آب مرغ را گرم کنید و سپس مکعب های عصاره ی مرغ را داخل آن حل کنید.. پس از آن در یک ظرف دیگر کره را آب کنید حالا پیازها را داخل آن با حرارت ملایم در تایم 10 تا 15 دقیقه سرخ کنید.حالا آرد را به آن اضافه کنید و با دمای کم به مدت 2 دقیقه در حالی که مرتبا آن را به هم می زنید روی گاز حرارت دهید.
زمانی که آب مرغ داغ آن را اضافه کنید. ترکیب آب مرغ باید به مدت 1 دقیقه روی حرارت پایین بجوشد و در این هنگام آن را هم بزنید تا غلیظ شود. سپس 2 قاشق چای خوری نمک، نصف قاشق چای خوری فلفل و خامه را به آن بیفزایید.
سپس سینه های مرغ، هویج، نخود سبز، کرفس و جعفری را اضافه نمایید و آن ها را کاملا با هم مخلوط کنید و بگذارید به مدت 15 دقیقه بپزد.
در طول این مدت می توانید بیسکوییت ها را آماده کنید. آرد، بیکینگ پودر و نمک و شکر را کاملا با هم مخلوط کنید(بهتر است برای این کار از مخلوط کن استفاده کنید) سپس کره را افزوده و با سرعت پایین، آن را با سایر مواد ترکیب کنید تا کره به تکه های خیلی کوچکی در بیاید. ماء الشعیر را به آن اضافه کرده، با تنظیم مخلوط کن روی سرعت پایین آن را با سایر مواد مخلوط کنید. در آخر جعفری را با آن بیفزایید.
خمیر را روی سطح صافی قرار دهید که پیش تر آن را کاملا با آرد پوشانده اید. آن را با یک وردنه صاف کنید تا به ضخامت 8/3 اینچ برسد. حال با یک قالب دایره ای شکل 12 دایره در بیاورید. در یک ظرف جداگانه تخم مرغ را با یک قاشق غذا خوری آب به هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و مایع یکدست و صافی تهیه کنید.
حالا خوراک مرغ را از داخل فر بیرون بیاورید و خمیر بیسکوییت ها را روی آن قرار دهید. روی خمیرهای بیسکوییت را به مایع تخم مرغ آغشته نمایید. ظرف را دوباره داخل فر قرار دهید تا به مدت 20 الی 30 دقیقه دیگر داخل فر بماند. زمانی که بیسکوییت ها قهوه ای رنگ شدند و خورشت در حال جوشیدن بود، ظرف را از فر خارج کنید.
نکته :می توانید خوراک مرغ و بیسکوییت ها را جداگانه در یخچال نگه داری کنید و زمان سرو، خوراک مرغ را به مدت 25 دقیقه روی حرارت قرار دهید و بعد آز آن بیسکوییت ها را روی آن قرار داده به مدت 30 دقیقه ی دیگر درون فر بگذارید و طبق روشی که گفته شد، عمل نمایید. از خوراک مرغ و بیسکوییت لذت ببرید.


منبع : لوازم آشپزخانه صنعتی
 
بالا پایین