sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
تخم هندوانه چه خواصی دارد -آکاتخم هندوانه چه خواصی دارد -آکا
آکاایران: تخم هندوانه چه خواصی دارد آکاایران: آیا می دانید تخم هندوانه هم دارای خواصی است که ما از آن بی خبریم؟!!
به گزارش آکاایران: بسیاری از مواد خوراکی که برای ما ارزش چندانی ندارند برعکس دارای ارزش غذایی بالایی هستند!
متخصصان تغذیه می گویند تخمه هندوانه که بیشتر مردم آن را دور می ریزند دارای ارزش غذایی بالایی است.
تخمه هندوانه خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت - غنی از مواد مغذی بوده و کالری آن نیز پایین است و به همین خاطر متخصصان می گویند که تخمه هندوانه بوداده می تواند جایگزین خوبی برای میان وعده های ناسالم باشد.
فوائد تخمه هندوانه برای سلامت بدن :
– میزان کالری پایین: بررسی ها نشان می دهد 28 گرم تخمه هندوانه حاوی 158 کالری است که با 28 گرم چیپس سیب زمینی، کالری مشابهی دارد اما نکته قابل توجه این است که 28 گرم تخمه هندوانه تقریبا 400 دانه تخمه می شود که مقدار آن برای خوردن در یک وعده واقعا زیاد است در حالی که 28 گرم چیپس سیب زمینی فقط 15 عدد چیپس می شود که اغلب افراد در یک نوبت بیشتر از تعداد چیپس می خورند.
– منیزیم: یکی از چندین نوع ماده معدنی موجود در تخمه هندوانه منیزیم است. در هر چهار گرم از تخمه هندوانه 21 میلی گرم منیزیم وجود دارد. این ماده معدنی برای بسیاری از عملکردهای بدن ضرورت دارد و مصرف روزانه 400 میلی گرم از تخمه هندوانه توصیه می شود. همچنین در حفظ سلامت و عملکرد اعصاب، عضلات از جمله قلب و استخوان های نقش حیاتی دارد.
– آهن: یک مشت تخمه هندوانه حاوی 0.29 میلی گرم آهن است. اگرچه این میزان آهن خیلی زیاد نیست اما می توان بخشی از آهن مورد نیاز بدن را از طریق تخمه هندوانه تامین کرد. آهن بخش مهمی از هموگلوبین به حساب می آید که اکسیژن را در بدن جابه جا می کند.
– اسید فولیک: مصرف اسید فولیک به دلیل تاثیر در عملکرد بهتر مغز و کنترل سطح هوموسیستئین توصیه می شود و می توان بخشی از نیاز بدن به این ماده را از طریق مصرف تخمه هندوانه تامین کرد.زنان باردار به میزان بیشتری از اسید فولیک نیاز دارند چرا که کمبود آن با برخی نارسایی های مادرزادی مرتبط است.
– چربی های مفید: تخمه های هندوانه حاوی اسید های چرب اشباع نشده هستند و این گروه از اسید های چرب برای حفاظت از بدن در برابر سکته قلبی، مغزی و همچنین برای کاهش سطح کلسترول بد خون مفیدند.