Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه رنگينک با طعم‌ شكلات برای تزیین سفره افطار

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı دسر و مربا
Konu Başlığı طرز تهیه رنگينک با طعم‌ شكلات برای تزیین سفره افطار
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :




طرز تهیه رنگينک با طعم‌ شكلات برای ماه رمضان


شايد اتفاق خوبی نباشد ولی اين روزها ديگر كمتر ‌مهمانی افطاری را می بينيد كه سفره‌ای با غذاهای ساده داشته باشد؛ ديگر ‌مهمانی های افطاری هم دست كمی از ‌مهمانی های رسمی مجلسی و عروسی ها ندارد.
مواد لازم برای رنگینک :
پودر قند1 و 2/3 پيمانه
آرد گندم3 و 1/2 پيمانه
كره1 و 1/3 پيمانه
پودر هل1 قاشق مرباخوری
پودر زنجبيل1 قاشق مرباخوری


مواد مياني رنگينک :
گردوی خرد شده 1 پيمانه
خرما350 گرم
پودر دارچين1 قاشق سوپخوری
روغن مايع 1 قاشق سوپخوری

مواد لازم براي تزئين رنگینک :
پودر قند 1/2 پيمانه
شكلات سفيد 150 گرم
پودر پسته1/2 پيمانه


طرز تهیه رنگينک با طعم‌ شكلات :
آرد را در تابه ای ريخته، روی حرارت ملايم هم بزنيد تا بوی خامی آن گرفته شود و به اصطلاح آرد بو داده شود. وقتی كه رنگ آن شروع به تغيير كرد، كره را اضافه كرده و باز خوب هم بزنيد تا خمير يكدستی حاصل شود؛ سپس تابه را از روی حرارت برداريد.

پودرقند، پودر هل و پودر زنجبيل را با يكديگر مخلوط كرده و الک كنيد. بعد آنها را با آرد و كره مخلوط كنيد و خوب هم بزنيد تا همه جای آرد و كره شيرين و مزه‌دار شود.

خرماها را شسته و هسته هايشان را بيرون آوريد و چرخ كنيد يا در دستگاه غذاساز بريزيد تا به شكل يک پوره يكدست درآيد گردوی خرد شده، دارچين و روغن مايع را هم اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد.

آرد بو داده را به دو قسمت تقسيم كنيد. بعد يك كاغذ روغني روی سطح كارتان پهن كنيد و یک قسمت آرد و كره را با وردنه روی كاغذ باز كنيد. قطر مناسب برای اين لايه نيم سانتیمتر است. حالا مخلوط خرمای چرخ كرده را روی آن پهن كنيد و با پشت دست يا قاشق فشرده كنيد. لايه سوم هم آرد بو داده و كره است. حال با پشت قاشق لایه ها را فشار دهيد تا سطح صافي به دست آيد و هر سه لايه خوب به هم بچسبند.

پودر قند را روی مواد الک كنيد تا روی آرد را بپوشاند. شكلات سفيد را به روش بن ماری آب كنيد و روی سطح مواد بريزيد تا يكدست شود و روی مواد زيرين را بپوشاند. بعد با پودر قند و پودر پسته تزئين كنيد.

با چاقوي تيزي شيرينی تان را به شكل دلخواه برش زده و در ظرف مورد نظرتان بچينيد.
 
بالا پایین