Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

کیک شکلاتی با گلابی دارچینی را امتحان کرده‌ای؟

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı کیک شکلاتی با گلابی دارچینی را امتحان کرده‌ای؟
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

آیا تا به حال به ترکیب گلابی و دارچین فکر کرده اید؟ واقعا که کارشناسان آشپزی چیزهایی را می دانند که ما نمیدانیم! اگر ترکیب فوق العاده این دو را در کیک شکلاتی از دست بدهید، نصف عمرتان برفناست!





وب‌سایت نون و نمک: آیا تا به حال به ترکیب گلابی و دارچین فکر کرده اید؟ واقعا که کارشناسان آشپزی چیزهایی را می دانند که ما نمیدانیم! اگر ترکیب فوق العاده این دو را در کیک شکلاتی از دست بدهید، نصف عمرتان برفناست!




مواد لازم:



  • [*=center]پوست پرتقال رنده شده برای تزیین
    [*=center]شکلات سفید 85 گرم
    [*=center]پودر دارچین ¼ قاشق چایخوری
    [*=center]پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
    [*=center]آرد کامل یک قاشق غذاخوری
    [*=center]روغن زیتون نصف پیمانه
    [*=center]شیر یک پیمانه
    [*=center]تخم مرغ یک عدد
    [*=center]نمک نصف قاشق چایخوری
    [*=center]جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
    [*=center]پودر دارچین یک قاشق چایخوری
    [*=center]بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
    [*=center]پودر کاکائو 1/3 پیمانه
    [*=center]شکر قهوه ای ¾ پیمانه
    [*=center]آرد کامل یک و دو سوم پیمانه
    [*=center]چوب دارچین یک تکه
    [*=center]آب پرتقال یک قاشق غذاخوری
    [*=center]شکر ¼ پیمانه
    [*=center]آب دو پیمانه
    [*=center]گلابی بزرگ 3 عدد






طرز تهیه:

1- هسته گلابی ها را خارج کنید. در یک قابلمه بزرگ، ¼ پیمانه شکر، آب پرتقال و چوب دارچین را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد. هم بزنید تا شکر حل شود. دوباره بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا 20 تا 25 دقیقه نیم جوش بماند تا گلابی ها نرم شوند. از روی حرارت بردارید. آبکش کنید و کنار بگذارید.

2- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. یک ظرف مستطیلی پیرکس را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، 1 2/3 پیمانه آرد کامل،1/3 پیمانه بیکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری دارچین، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط، تخم مرغ، شیر و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید.

3- مواد را داخل پیرکس بریزید. در یک کاسه یک قاشق غذاخوری آرد، یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو، ¼ قاشق چایخوری را با هم مخلوط کنید. هر کدام از گلابی ها را داخل آن بغلتانید تا همه سطح گلابی را پوشش دهد. سپس گلابی ها را داخل خمیر داخل پیرکس بگذارید. به مدت 50 تا 55 دقیقه بپزید تا کیک کاملا پخته شود.

4- برای سرو، شکلات آب شده سفید را روی آن بریزید و با پوست پرتقال تزئین کنید.
 
بالا پایین