Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

آش شله مشهدی

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı آش و سوپ
Konu Başlığı آش شله مشهدی
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

مواد اولیه:


  • گوشت دنده گوسفند 500 گرم
  • پیاز (نگینی خرد شده) 2 عدد
  • نخود نیم پیمانه (90 گرم)
  • لوبیا سفید نیم پیمانه (90 گرم)
  • لوبیا چیتی نیم پیمانه (90 گرم)
  • بلغور گندم 1 پیمانه (165 گرم)
  • برنج نیم پیمانه (80 گرم)
  • ماش نیم پیمانه (90 گرم)
  • عدس نیم پیمانه (75 گرم)
  • فلفل سیاه (پودر شده ) به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • دارچین (پودر شده ) 1 قاشق چای خوری
  • جوز هندی (رنده شده) نیم قاشق چای خوری
  • زنجبیل (رنده شده) 1قاشق چای خوری
  • مواد لازم گوشت قیمه
  • روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
  • پیاز (نگینی خردشده) 3 عدد
  • گوشت گوسفند (قیمه ای خردشده) 200 گرم
  • لپه نیم پیمانه (75 گرم)
  • زردچوبه (پودر شده ) 1 قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده ) به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
  • گلاب نیم قاشق چای خوری
  • زعفران (ساییده و حل شده در آب) 1 قاشق چای خوری





طرز تهیه:

1. حبوبات را از 24 ساعت قبل و بلغور گندم را از 12 ساعت قبل در ظروفی جداگانه حاوی مقداری آب خیس کرده (در مدت زمان خیساندن، دو تا سه بار آبِ آن را عوض کنید)، سپس هنگام پخت در آبکش بریزید.


2. برنج را از سه ساعت قبل در مقداری آب خیس کرده، سپس هنگام پخت، آبِ روی آن را خالی کنید.


3. گوشت را به همراه پیاز، نخود، لوبیاسفید و لوبیا چیتی در قابلمه ای حاوی 10 پیمانه آب ریخته، سپس روی حرارت زیاد قرار دهید، زمانی که جوش آمد، درِ قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایم کنید تا به مدت سه ساعت بپزد.


4. پس از پختِ گوشت، آن را از قابلمه خارج کرده، ریش ریش کنید و کنار بگذارید.


5. پس از یک ساعت، بلغور گندم، برنج، ماش، عدس، نمک، فلفل و گوشت (ریش ریش شده) را به قابلمه بیفزایید و مرتباً هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط و له شوند (دقت کنید، آش ته نگیرد)، بگذارید آش به مدت 45 دقیقه دیگر بپزد (البته می توانید با گوشت کوب برقی کمی از مواد آش را له کرده تا آش زودتر جا بیفتد).


6. زمانی که مواد آش کاملاً لِه و کش دار شدند، دارچین، جوز هندی و زنجبیل را به آن اضافه کرده، در ظرفی مناسب ریخته و روی آن را با گوشت قیمه تزیین و سرو کنید.
 
بالا پایین