Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

دلمه اسفناج

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش آشپزی و شیرینی پزی
Konu Başlığı دلمه اسفناج
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

مواد لازم

4-5 نفر


  • 500 گرم گوشت چرخکرده
  • 1 پیمانه لپه پخته
  • 1 پیمانه برنج پخته
  • 1 پیمانه سبزیجات معطر
  • ادویه کاری زردچوبه و رب به میزان دلخواه
  • رب انار و آلو برای سس
  • 1 عدد پیاز بزرگ
  • برگ اسفناج به میزان لازم

طرز تهیه

1 ساعت


  • پیاز و گوشت رو تفت داده و سبزی معطر و رب و ادویه رو اضافه کرده و بعد برنج پخته و لپه رو ریخته و خوب مخلوط میکنیم.

  • برگ های بزرگتر اسفناج رو به مدت یک دقیقه بخارپز میکنیم فقط در حدی که برگها پژمرده بشن.
  • بعد مواد دلمه رو داخل برگها ریخته و ب آرومی رول میکنیم. این مرحله احتیاج به دقت و حوصله زیاد داره چون برگها به راحتی پاره پوره میشن.
  • دلمه ها رو تو قابلمه می چینیم. حالا پیاز رو تفت میدیم بهش رب انار و زردچوبه میزنیم و یک پیمانه آب بهش اضافه میکنیم و آلو ها رو هم میریزیم.
  • و مایع رو روی دلمه ها ریخته و شعله رو ملایم کرده تا بپزه.



دلمه اسفناج
 
بالا پایین