Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

نون چربی . غذای محلی از شهرستان دزفول

  • نویسنده موضوع sting
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı بخش آشپزی و شیرینی پزی
Konu Başlığı نون چربی . غذای محلی از شهرستان دزفول
نویسنده موضوع sting
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan sting

sting

معـاون ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Jun 26, 2013
ارسالی‌ها
27,708
پسندها
5,661
امتیازها
113
محل سکونت
تهـــــــــــران
وب سایت
www.biya2forum.com
تخصص
کیسه بوکس
دل نوشته
اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
بهترین اخلاقم
نــــدارم
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه

اعتبار :

این غذا در عین حال که بسیار ساده و راحت تهیه میشود ؛ بسیار خوشمزه و مقوی است.
مواد لازم :
1- نیم کیلو نخود
2- ربع کیلو گوشت گوسفندی
3- پیاز متوسط یک عدد
4- روغن محلی دو قاشق غذا خوری
5- زعفران سابیده شده و دم کرده نصف استکان
6- نمک و فلفل به مقدار لازم
7- نان محلی یا نان سنگک و یا نان مشهدی
طرز تهیه :
از روز قبل نخود ها را در آب گرم بخیسانید . پس از آن پوست نخود ها را جدا کرده و لپه کنید . (در این غذا نمیتوان از لپه معمولی استفاده کرده ). پیاز را نگینی خرد کنید و کمی تفت دهید . گوشت را اضافه کرده با مقداری آب بپزید . ( بهتر است گوشت بصورت تکه های درشت تر خرد شود) . وقتی گوشت نیم پز شد نخود را اضافه کنید . در آخر نمک فلفل زعفران و روغن را بیافزایید. مقدار آب این خوراک کم است و در واقع باید مقدار ی غلیظ باشد . پس از این ؛ آب خوراک را جدا کرده نان ها را در مایع خوراک میزنیم بطوری که از مایع خیس شود و رنگ و عطر زعفران و روغن محلی به خود بگیرد.
سپس لابلای هر نان مقداری از مواد خوراک یعنی گوشت و لپه را میریزیم . این غذا همراه دوغ و سبزی سرو میشود.
معمولا این غذا بصورت مناسبتی تهیه میشود . یعنی در ظهر روز عروسی برای ناهار جهت مهمانان آماده میگردد.
نوش جانتان



 
بالا پایین