sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
این غذا در عین حال که بسیار ساده و راحت تهیه میشود ؛ بسیار خوشمزه و مقوی است.
مواد لازم :
1- نیم کیلو نخود
2- ربع کیلو گوشت گوسفندی
3- پیاز متوسط یک عدد
4- روغن محلی دو قاشق غذا خوری
5- زعفران سابیده شده و دم کرده نصف استکان
6- نمک و فلفل به مقدار لازم
7- نان محلی یا نان سنگک و یا نان مشهدی
طرز تهیه :
از روز قبل نخود ها را در آب گرم بخیسانید . پس از آن پوست نخود ها را جدا کرده و لپه کنید . (در این غذا نمیتوان از لپه معمولی استفاده کرده ). پیاز را نگینی خرد کنید و کمی تفت دهید . گوشت را اضافه کرده با مقداری آب بپزید . ( بهتر است گوشت بصورت تکه های درشت تر خرد شود) . وقتی گوشت نیم پز شد نخود را اضافه کنید . در آخر نمک فلفل زعفران و روغن را بیافزایید. مقدار آب این خوراک کم است و در واقع باید مقدار ی غلیظ باشد . پس از این ؛ آب خوراک را جدا کرده نان ها را در مایع خوراک میزنیم بطوری که از مایع خیس شود و رنگ و عطر زعفران و روغن محلی به خود بگیرد.
سپس لابلای هر نان مقداری از مواد خوراک یعنی گوشت و لپه را میریزیم . این غذا همراه دوغ و سبزی سرو میشود.
معمولا این غذا بصورت مناسبتی تهیه میشود . یعنی در ظهر روز عروسی برای ناهار جهت مهمانان آماده میگردد.
نوش جانتان
مواد لازم :
1- نیم کیلو نخود
2- ربع کیلو گوشت گوسفندی
3- پیاز متوسط یک عدد
4- روغن محلی دو قاشق غذا خوری
5- زعفران سابیده شده و دم کرده نصف استکان
6- نمک و فلفل به مقدار لازم
7- نان محلی یا نان سنگک و یا نان مشهدی
طرز تهیه :
از روز قبل نخود ها را در آب گرم بخیسانید . پس از آن پوست نخود ها را جدا کرده و لپه کنید . (در این غذا نمیتوان از لپه معمولی استفاده کرده ). پیاز را نگینی خرد کنید و کمی تفت دهید . گوشت را اضافه کرده با مقداری آب بپزید . ( بهتر است گوشت بصورت تکه های درشت تر خرد شود) . وقتی گوشت نیم پز شد نخود را اضافه کنید . در آخر نمک فلفل زعفران و روغن را بیافزایید. مقدار آب این خوراک کم است و در واقع باید مقدار ی غلیظ باشد . پس از این ؛ آب خوراک را جدا کرده نان ها را در مایع خوراک میزنیم بطوری که از مایع خیس شود و رنگ و عطر زعفران و روغن محلی به خود بگیرد.
سپس لابلای هر نان مقداری از مواد خوراک یعنی گوشت و لپه را میریزیم . این غذا همراه دوغ و سبزی سرو میشود.
معمولا این غذا بصورت مناسبتی تهیه میشود . یعنی در ظهر روز عروسی برای ناهار جهت مهمانان آماده میگردد.
نوش جانتان