sting
معـاون ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Jun 26, 2013
- ارسالیها
- 27,708
- پسندها
- 5,661
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهـــــــــــران
- وب سایت
- www.biya2forum.com
- تخصص
- کیسه بوکس
- دل نوشته
- اگه تو زندگی یکی از سیم های سازت پاره شد... آهنگ زندگیتو رو جوری ادامه بده هیچکس نفهمه به تو چی گذشت ، حتی اونیکه سیم رو پاره کرد!
- بهترین اخلاقم
- نــــدارم
اعتبار :
مواد لازم خوراک اردک :
طرز تهیه خوراک اردک :*. آکاایران : اردک را درست قبل از سرو غذا بپزید . پنکیک ها می توانید از 1 روز قبل آماده نموده و هنگام سرو در فر گرم کنید . اردک را در قابلمه آبجوش قرار داده و درب آن را گذاشته و بجوشانید سپس از روی گاز برداشته و بمدت 30 دقیقه کنار بگذارید.*. آن را آبکش کرده و با دستمال تمیزی خشک کنید و در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شود . اردک را با مخلوط عسل و سرکه چرب کرده و روی صفحه فلزی در ظرف پیرکسی قرار دهید و بدون اینکه روی آن را بپوشانید بمدت 15 دقیقه در یخچال بگذارید.*. مجددا اردک را با چاشنی عسل و سرکه چرب کرده و بمدت 1 شب در یخچال بگذارید سپس آن را در فر با حرارت متوسط بمدت 40 دقیقه بپزید تا ترد و طلایی شود. خیار را از وسط در انتداد طول آن ببرید.*. دانه های آن را جدا کرده و بصورت خلال های باریکی خرد کنید . پیازچه را نیز خرد کنید. اردک را به قطعات کوچک خرد کنید.در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست. طرز تهیه پنکیک :*. مرحله اول : آرد را در کاسه الک کرده و وسط آن را گود کنید , آبجوش و روغن کنجد را افزوده و بهم بزنید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود و بمدت 10 دقیقه روی سطح آردی ورز دهید و روی آن را پوشانده و بمدت 15 دقیقه دقیقه کنار بگذارید.*. تا خمیر استراحت کند سپس آن را به شکل لوله ای بپیچید و به 35 قطعه خرد کنید . مرحله دوم : هر قطعه را بصورت دایره 10 سانتیمتری فرم دهید . مرحله سوم : ماهیتابه را داغ کرده و بدون اینکه آن چرب کنید هر طرف خمیر را بمدت 20 ثانیه تفت دهید. برای سرو نمودن :*. روی پنکیک های داغ سس بمالید و خیار , پیازچه و گوشت را به تناسب بین آنها پخش کرده و آنها را لوله کنید و بصورت ساندیچ میل نمایید. سس آلو :*. آلو نگه داشته شده در سرکه , ادویه و فلفل که کمی با شکر شیرین شود. سس لوبیا :*. مخلوط لوبیا , آرد و نمک طرز تهیه سس :*. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و بهم بزنید. خواص آلو :*. آلوی خشک برای مبتلایان به سوء هاضمه بسیار مفید است.*. برگه آلو، بهترین ضد سم می باشد.*. برگه آلو، دستگاه هاضمه را در بدن تنظیم می نماید.*. غنی از منیزیم ، سدیم ، فسفر و پتاسیم است.*. به مقدار کافی فیبر غذایی را برای بدن تامین می کند.*. در حفظ سلامتی کبد موثر بوده و باعث سم زدایی از سیستم گوارشی می شود. همچنین در مبارزه با عفونت و تب های روده ای بسیار حائز اهمیت است.
مواد لازم | اندازه | مقدار / کالری |
گوشت کبک | 1 عدد | 100 گرم / 212 کالری |
عسل | 2 قاشق سوپخوری | 100 گرم / 288 کالری |
سرکه | 1 قاشق سوپخوری | 100 گرم / 22 کالری |
خیار بدون پوست | 1 عدد | 100 گرم / 15 کالری |
پیاز سبز | 6 عدد | 100 گرم / 36 کالری |
سس لوبیا | 1 قاشق سوپخوری | 100 گرم / کالری |
سس آلو | 2 قاشق سوپخوری | نامشخص |
سس سویا | 1 قاشق سوپخوری | 100 گرم / 43 کالری |
روغن کنجد | 1 قاشق سوپخوری | 100 گرم / 0 کالری |
آرد سفید | 2 فنجان | 100 گرم / 341 کالری |