R Ǿ ღ ღ Ǿ Y A
مـدیـر ارشـد انجمـن
- تاریخ ثبتنام
- Aug 26, 2013
- ارسالیها
- 1,139
- پسندها
- 842
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- همــدان
- وب سایت
- dreamy95.blogfa.com
- تخصص
- خــــرابکاری :|
- بهترین اخلاقم
- مهـــربون
اعتبار :
مواد لازم برای پیراشکی کرم دار :
خمیر مایه ۱.۵ قاشق سوپخوری
شکر ۱ قاشق مرباخوری
آب ولرم ۱/۲ پیمانه
آرد ۵۰۰ گرم
نمک ۱/۲ قاشق مرباخوری
روغن مایع ۱/۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم کرم پیراشکی :
شیر یا آب جوش ۱.۵ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
آرد ١پيمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه پیراشکی کرم دار :
یک دوم پیمانه آب ولرم را داخل یک کاسه بریزید، یک دوم قاشق مرباخوری شکر را به آن اضافه کنید.
در این مرحله خمیر مایه را روی آن بپاشید و درب ظرف را بگذارید و اجازه بدهید تا خمیر مایه به اصطلاح عمل بیاید. (ولرمی آب باید در حدی باشد که با دست کاملا حس شود زمان لازم برای عمل آمدن خمیر مایه بین ٥ دقیقه است!)
بعد این مخلوط را، آب و شکر و نمک مخلوط کنید و کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست بیاید روغن را وقتی خمير كمی شل اضافه می كنيم.
روی یک سطحی کمی آرد بپاشید و خمیر را ورز بدهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود!
خمیر را داخل یک ظرف بگذارید و روی آن را بپوشانید و بگذارید در یک جای گرم ۲ ساعت بمانه تا حجم آن ۲ برابر شود.
بعد از این مدت دوباره روی سطحی را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید و با قالب گرد یا لیوان دایره هایی از خمیر در بیاورید و بگذارید حدود ۱ ساعت بماند تا دوباره حجم آن ۲ برابر شود!
حالا در یک ظرف گود روغن بریزید و وقتی داغ شد، پیراشکی ها را سرخ کنید. بعد هم آن ها را کمی برش بدهید و از کرم وسط آن ها بگذارید.
طرز تهیه کرم پیراشکی:
تمام مواد را به غیر از وانیل با هم مخلوط کنید و روی شعله کم بگذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. در آخر هم وانیل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
خمیر مایه ۱.۵ قاشق سوپخوری
شکر ۱ قاشق مرباخوری
آب ولرم ۱/۲ پیمانه
آرد ۵۰۰ گرم
نمک ۱/۲ قاشق مرباخوری
روغن مایع ۱/۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم کرم پیراشکی :
شیر یا آب جوش ۱.۵ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
آرد ١پيمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه پیراشکی کرم دار :
یک دوم پیمانه آب ولرم را داخل یک کاسه بریزید، یک دوم قاشق مرباخوری شکر را به آن اضافه کنید.
در این مرحله خمیر مایه را روی آن بپاشید و درب ظرف را بگذارید و اجازه بدهید تا خمیر مایه به اصطلاح عمل بیاید. (ولرمی آب باید در حدی باشد که با دست کاملا حس شود زمان لازم برای عمل آمدن خمیر مایه بین ٥ دقیقه است!)
بعد این مخلوط را، آب و شکر و نمک مخلوط کنید و کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست بیاید روغن را وقتی خمير كمی شل اضافه می كنيم.
روی یک سطحی کمی آرد بپاشید و خمیر را ورز بدهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود!
خمیر را داخل یک ظرف بگذارید و روی آن را بپوشانید و بگذارید در یک جای گرم ۲ ساعت بمانه تا حجم آن ۲ برابر شود.
بعد از این مدت دوباره روی سطحی را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید و با قالب گرد یا لیوان دایره هایی از خمیر در بیاورید و بگذارید حدود ۱ ساعت بماند تا دوباره حجم آن ۲ برابر شود!
حالا در یک ظرف گود روغن بریزید و وقتی داغ شد، پیراشکی ها را سرخ کنید. بعد هم آن ها را کمی برش بدهید و از کرم وسط آن ها بگذارید.
طرز تهیه کرم پیراشکی:
تمام مواد را به غیر از وانیل با هم مخلوط کنید و روی شعله کم بگذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. در آخر هم وانیل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.