Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه پیراشکی کرم دار

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı طرز تهیه پیراشکی کرم دار
نویسنده موضوع R Ǿ ღ ღ Ǿ Y A
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan R Ǿ ღ ღ Ǿ Y A

R Ǿ ღ ღ Ǿ Y A

مـدیـر ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Aug 26, 2013
ارسالی‌ها
1,139
پسندها
842
امتیازها
113
محل سکونت
همــدان
وب سایت
dreamy95.blogfa.com
تخصص
خــــرابکاری :|
بهترین اخلاقم
مهـــربون
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
ماه تولد

اعتبار :

مواد لازم برای پیراشکی کرم دار :
خمیر مایه ۱.۵ قاشق سوپخوری
شکر ۱ قاشق مرباخوری
آب ولرم ۱/۲ پیمانه
آرد ۵۰۰ گرم
نمک ۱/۲ قاشق مرباخوری
روغن مایع ۱/۲ قاشق غذاخوری

474


مواد لازم کرم پیراشکی :
شیر یا آب جوش ۱.۵ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
آرد ١پيمانه
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چایخوری



طرز تهیه پیراشکی کرم دار :

یک دوم پیمانه آب ولرم را داخل یک کاسه بریزید، یک دوم قاشق مرباخوری شکر را به آن اضافه کنید.

در این مرحله خمیر مایه را روی آن بپاشید و درب ظرف را بگذارید و اجازه بدهید تا خمیر مایه به اصطلاح عمل بیاید. (ولرمی آب باید در حدی باشد که با دست کاملا حس شود زمان لازم برای عمل آمدن خمیر مایه بین ٥ دقیقه است!)



بعد این مخلوط را، آب و شکر و نمک مخلوط کنید و کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست بیاید روغن را وقتی خمير كمی شل اضافه می كنيم.

روی یک سطحی کمی آرد بپاشید و خمیر را ورز بدهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود!

خمیر را داخل یک ظرف بگذارید و روی آن را بپوشانید و بگذارید در یک جای گرم ۲ ساعت بمانه تا حجم آن ۲ برابر شود.



بعد از این مدت دوباره روی سطحی را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید و با قالب گرد یا لیوان دایره هایی از خمیر در بیاورید و بگذارید حدود ۱ ساعت بماند تا دوباره حجم آن ۲ برابر شود!

حالا در یک ظرف گود روغن بریزید و وقتی داغ شد، پیراشکی ها را سرخ کنید. بعد هم آن ها را کمی برش بدهید و از کرم وسط آن ها بگذارید.



طرز تهیه کرم پیراشکی:

تمام مواد را به غیر از وانیل با هم مخلوط کنید و روی شعله کم بگذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. در آخر هم وانیل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
 
بالا پایین