Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه ماهی برگر

اطلاعات موضوع

Kategori Adı پيتزا و ساندويچ
Konu Başlığı طرز تهیه ماهی برگر
نویسنده موضوع R Ǿ ღ ღ Ǿ Y A
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan R Ǿ ღ ღ Ǿ Y A

R Ǿ ღ ღ Ǿ Y A

مـدیـر ارشـد انجمـن
تاریخ ثبت‌نام
Aug 26, 2013
ارسالی‌ها
1,139
پسندها
842
امتیازها
113
محل سکونت
همــدان
وب سایت
dreamy95.blogfa.com
تخصص
خــــرابکاری :|
بهترین اخلاقم
مهـــربون
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
ماه تولد

اعتبار :

574

طرز تهیه ماهی برگر



مواد لازم برای ماهی برگر :
ماهی قزل آلا 0/5 کیلو
پیاز 3 عدد
قارچ 5 عدد
سفیده تخم مرغ 1 عدد
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری به میزان لازم
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران 1 قاشق غذاخوری
سس تارتار به میزان لازم
برگ بو 3 عدد
سیر 3 عدد



طرز تهیه ماهی برگر :

ابتدا ظرف در داری انتخاب كرده و فیله ماهی را داخل آن قرار دهید. برگ بو، سیر رنده شده و 1 عدد پیاز رنده شده را هم به آن اضافه كرده و در صورت تمایل مقداری آبلیمو و زعفران هم به آن اضافه كنید و درب ظرف را بسته و آن را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید 2 تا 4 ساعت ماهی طعم دار شود. سپس آن را خارج كرده و سرخ كنید.



بقیه پیاز ها را رنده كرده و آب آنها را بگیرید. قارچ را ریز خرد كرده و به همراه كمی روغن سرخ كنید و به همراه جعفری خرد شده، سفیده تخم مرغ، آبلیمو، پودر سیر، نمک و فلفل و زعفران به ماهی اضافه كنید.



مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند سپس مقداری آرد سوخاری بریزید و مجدد مخلوط کنید تا مایه برگر آماده شود.توجه داشته باشید فقط تا اندازه ای آرد سوخاری اضافه کنید که بتوانید به برگر شکل دهید چون استفاده زیاد از آرد سوخاری برگر را خشک می کند.



برگرها را به تکه های مساوی تقسیم کنید و داخل نایلون بگذارید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس برگرها را بر روی توری کباب کنید یا داخل تابه ای که چرب کرده اید سرخ کنید و روی آن سس تار تار ریخته و داخل نان مخصوص همبرگر سرو كنید.
 
بالا پایین