Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

روش تهیه*ی شش انداز بادمجان

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي سنتي
Konu Başlığı روش تهیه*ی شش انداز بادمجان
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1][/h]

این غذا یکی از غذاهای محلی استان گیلان است؛ طرز تهیه و مواد اولیه*ی آ را ببینید...


[h=2]مواد اولیه [/h] بادمجان قلمی بدون تخم پنج عدد
مغز گردو ساییده شده 300 گرم
رب انار دو قاشق سوپ*خوری
پیاز سرخ کرده چهار قاشق سوپ*خوری
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم

[h=2]طرز تهیه [/h] * دو تا سه قاشق روغن در قابلمه ریخته و روی حرارت می*گذاریم.
* سپس مغز گردوی ساییده شده را در آن تفت می*دهیم.
* پیاز سرخ کرده و زردچوبه را افزوده و کمی دیگر تفت می*دهیم.
* دو تا سه پیمانه آب ولرم و رب انار را مخلوط و به مواد اضافه می*کنیم. نمک و فلفل زده و با حرارت ملایم اجازه می*دهیم تا خورش به روغن بیفتد.
* در آخر به بادمجان*هایی که پوست گرفته و به صورت حلقه*ای خرد کرده*ایم نمک زده و در آبکش به مدت دو ساعت قرار می*دهیم تا تلخی آن گرفته شود.
* سپس شسته، خشک نموده و سرخ می*کنیم.
* آنگاه بادمجان*ها را به خورش اضافه کرده و اجازه می*دهیم تا جا بیفتد.
 
بالا پایین