Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

رشته خوشکار؛ شیرینی مخصوص گیلانی*ها در ماه مبارک رمضان

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي سنتي
Konu Başlığı رشته خوشکار؛ شیرینی مخصوص گیلانی*ها در ماه مبارک رمضان
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1][/h]

رشته خوشکار شیرینی مخصوص گیلان است که معمولاً آن را با چای می*خورند. چرب و خیلی شیرین است. مغازه*هایی که رشته خوشکار می*فروشند آن را پیش رویتان تهیه و سرخ می*کنند و داغ و برشته تحویلتان می*دهند...



[h=2]مواد لازم:[/h] آب 4 پیمانه
مغز گردو چرخ شده 100 گرم
مغز هل ساییده شده به میزان لازم
آرد برنج 2 پیمانه پلو پز
روغن مایع برای سرخ کردن
دارچین 1 قاشق مرباخوری
شکر 5/1 پیمانه

[h=2]مواد لازم برای شربت:[/h] آب 5/1 لیوان
دارچین 1 قاشق مرباخوری
شکر به میزان لازم

[h=2]طرز تهیه:[/h] * ابتدا برنج را می*شوییم و چند ساعتی آن را خیس می*کنیم و بعد آن را روی دستمالی می*ریزیم تا آب آن گرفته شود.
* سپس برنج را آسیاب می*کنیم تا آرد برنج نرم و مرغوبی به دست آید (بهترین برنج برای رشته خوشکار برنجی است که شیرین و چسبان باشد.)



* آب و آرد برنج را با یکدیگر مخلوط می*کنیم و چند ساعتی آن را کنار می*گذاریم.

* سپس آب اضافی را که روی آرد جمع شده به آرامی خالی می*کنیم و مایه را در ظرف مخصوص شانه خوشکار می*ریزیم (این وسیله از شش سوراخ بلند استوانه ای تشکیل شده است)



* یک سینی مسی را روی حرارت متوسط قرار می*دهیم و با پارچه تمیزی آن را با کمی روغن چرب می*کنیم و انگشتان را روی تک تک سوراخ*های شانه می*گذاریم و آن را روی سینی قرار می*دهیم و یکباره انگشتان را بر می*داریم و مانند زولبیا دور تا دور و وسط سینی را طرحی از خطوط باریک ترسیم می*کنیم.



* بعد از چند ثانیه آن را برمی داریم و روی پارچه تمیزی قرار می*دهیم و بلافاصله چهار گوشه آن را به داخل تا می*کنیم و یک قسمت را روی قسمت بعدی می*آوریم و از مایه وسط روی یک سمت از آن می*ریزیم و قسمت آخر را که در نهایت آخرین تا است، روی آن می*آوریم و با کنار دست*ها اطراف آن را می*چسبانیم.




* تمام مایه را به همین روش انجام می*دهیم.

* سپس جداگانه روغن مایع را داغ و رشته خوشکارها را در حد طلایی سرخ می*کنیم و در شربت می*غلتانیم و در ظرف مناسبی می*چینیم.




[h=2]طرز تهیه شربت: [/h] آب و شکر را مخلوط می*کنیم و روی حرارت قرار می*دهیم تا قوام بیاید. از روی حرارت بر می*داریم و پودر دارچین را به آن اضافه می*کنیم.

طرز تهیه خوشکار : مغز گردو، مغز هل، شکر و اگر مایل باشیم کمی پودر زنجبیل را با هم مخلوط می*کنیم به حدی که چسبندگی میان آن*ها ایجاد شود.
 
بالا پایین