*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
[h=1][/h]
رشته خوشکار شیرینی مخصوص گیلان است که معمولاً آن را با چای می*خورند. چرب و خیلی شیرین است. مغازه*هایی که رشته خوشکار می*فروشند آن را پیش رویتان تهیه و سرخ می*کنند و داغ و برشته تحویلتان می*دهند...
[h=2]مواد لازم:[/h] آب 4 پیمانه
مغز گردو چرخ شده 100 گرم
مغز هل ساییده شده به میزان لازم
آرد برنج 2 پیمانه پلو پز
روغن مایع برای سرخ کردن
دارچین 1 قاشق مرباخوری
شکر 5/1 پیمانه
[h=2]مواد لازم برای شربت:[/h] آب 5/1 لیوان
دارچین 1 قاشق مرباخوری
شکر به میزان لازم
[h=2]طرز تهیه:[/h] * ابتدا برنج را می*شوییم و چند ساعتی آن را خیس می*کنیم و بعد آن را روی دستمالی می*ریزیم تا آب آن گرفته شود.
* سپس برنج را آسیاب می*کنیم تا آرد برنج نرم و مرغوبی به دست آید (بهترین برنج برای رشته خوشکار برنجی است که شیرین و چسبان باشد.)
* آب و آرد برنج را با یکدیگر مخلوط می*کنیم و چند ساعتی آن را کنار می*گذاریم.
* سپس آب اضافی را که روی آرد جمع شده به آرامی خالی می*کنیم و مایه را در ظرف مخصوص شانه خوشکار می*ریزیم (این وسیله از شش سوراخ بلند استوانه ای تشکیل شده است)
* یک سینی مسی را روی حرارت متوسط قرار می*دهیم و با پارچه تمیزی آن را با کمی روغن چرب می*کنیم و انگشتان را روی تک تک سوراخ*های شانه می*گذاریم و آن را روی سینی قرار می*دهیم و یکباره انگشتان را بر می*داریم و مانند زولبیا دور تا دور و وسط سینی را طرحی از خطوط باریک ترسیم می*کنیم.
* بعد از چند ثانیه آن را برمی داریم و روی پارچه تمیزی قرار می*دهیم و بلافاصله چهار گوشه آن را به داخل تا می*کنیم و یک قسمت را روی قسمت بعدی می*آوریم و از مایه وسط روی یک سمت از آن می*ریزیم و قسمت آخر را که در نهایت آخرین تا است، روی آن می*آوریم و با کنار دست*ها اطراف آن را می*چسبانیم.
* تمام مایه را به همین روش انجام می*دهیم.
* سپس جداگانه روغن مایع را داغ و رشته خوشکارها را در حد طلایی سرخ می*کنیم و در شربت می*غلتانیم و در ظرف مناسبی می*چینیم.
[h=2]طرز تهیه شربت: [/h] آب و شکر را مخلوط می*کنیم و روی حرارت قرار می*دهیم تا قوام بیاید. از روی حرارت بر می*داریم و پودر دارچین را به آن اضافه می*کنیم.
طرز تهیه خوشکار : مغز گردو، مغز هل، شکر و اگر مایل باشیم کمی پودر زنجبیل را با هم مخلوط می*کنیم به حدی که چسبندگی میان آن*ها ایجاد شود.
رشته خوشکار شیرینی مخصوص گیلان است که معمولاً آن را با چای می*خورند. چرب و خیلی شیرین است. مغازه*هایی که رشته خوشکار می*فروشند آن را پیش رویتان تهیه و سرخ می*کنند و داغ و برشته تحویلتان می*دهند...
[h=2]مواد لازم:[/h] آب 4 پیمانه
مغز گردو چرخ شده 100 گرم
مغز هل ساییده شده به میزان لازم
آرد برنج 2 پیمانه پلو پز
روغن مایع برای سرخ کردن
دارچین 1 قاشق مرباخوری
شکر 5/1 پیمانه
[h=2]مواد لازم برای شربت:[/h] آب 5/1 لیوان
دارچین 1 قاشق مرباخوری
شکر به میزان لازم
[h=2]طرز تهیه:[/h] * ابتدا برنج را می*شوییم و چند ساعتی آن را خیس می*کنیم و بعد آن را روی دستمالی می*ریزیم تا آب آن گرفته شود.
* سپس برنج را آسیاب می*کنیم تا آرد برنج نرم و مرغوبی به دست آید (بهترین برنج برای رشته خوشکار برنجی است که شیرین و چسبان باشد.)
* آب و آرد برنج را با یکدیگر مخلوط می*کنیم و چند ساعتی آن را کنار می*گذاریم.
* سپس آب اضافی را که روی آرد جمع شده به آرامی خالی می*کنیم و مایه را در ظرف مخصوص شانه خوشکار می*ریزیم (این وسیله از شش سوراخ بلند استوانه ای تشکیل شده است)
* یک سینی مسی را روی حرارت متوسط قرار می*دهیم و با پارچه تمیزی آن را با کمی روغن چرب می*کنیم و انگشتان را روی تک تک سوراخ*های شانه می*گذاریم و آن را روی سینی قرار می*دهیم و یکباره انگشتان را بر می*داریم و مانند زولبیا دور تا دور و وسط سینی را طرحی از خطوط باریک ترسیم می*کنیم.
* بعد از چند ثانیه آن را برمی داریم و روی پارچه تمیزی قرار می*دهیم و بلافاصله چهار گوشه آن را به داخل تا می*کنیم و یک قسمت را روی قسمت بعدی می*آوریم و از مایه وسط روی یک سمت از آن می*ریزیم و قسمت آخر را که در نهایت آخرین تا است، روی آن می*آوریم و با کنار دست*ها اطراف آن را می*چسبانیم.
* تمام مایه را به همین روش انجام می*دهیم.
* سپس جداگانه روغن مایع را داغ و رشته خوشکارها را در حد طلایی سرخ می*کنیم و در شربت می*غلتانیم و در ظرف مناسبی می*چینیم.
[h=2]طرز تهیه شربت: [/h] آب و شکر را مخلوط می*کنیم و روی حرارت قرار می*دهیم تا قوام بیاید. از روی حرارت بر می*داریم و پودر دارچین را به آن اضافه می*کنیم.
طرز تهیه خوشکار : مغز گردو، مغز هل، شکر و اگر مایل باشیم کمی پودر زنجبیل را با هم مخلوط می*کنیم به حدی که چسبندگی میان آن*ها ایجاد شود.