Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

فطیر دامغانی ؛ نان محلی

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي سنتي
Konu Başlığı فطیر دامغانی ؛ نان محلی
نویسنده موضوع *مینا*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *مینا*

*مینا*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Sep 12, 2013
ارسالی‌ها
3,063
پسندها
366
امتیازها
83
محل سکونت
زیر اسمون خدا
تخصص
ترانه سرا
دل نوشته
هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
بهترین اخلاقم
بخشیدن
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
تیم باشگاهی مورد علاقه

اعتبار :

[h=1][/h]

پخت نان به مهارت نیاز دارد اما به طور قطع، شما هم با کمی تمرین می*توانید در تهیه*ی آن، مهارت لازم را کسب نمایید.


[h=2]مواد اولیه
[/h] خمیر نان بربری یک چانه
زردچوبه یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و روغن مایع به میزان لازم
سیب*زمینی آب*پز و رنده شده نصف چانه خمیر
کنجد بو داده و پیاز داغ از هر کدام یک پیمانه
زعفران آب*شده یک قاشق غذاخوری
زرده تخم*مرغ دو عدد

[h=2]طرز تهیه [/h] * ابتدا سیب*زمینی*ها را در روغن مایع با پیازداغ تفت داده سپس نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و کنجد را اضافه کرده و مجدداً تفت می*دهیم.
* روی سطح میز کار را آرد پاشیده و یک گلوله ( به اندازه پرتقال درشت) از خمیر نان بربری و یک گلوله ( به اندازه نارنگی) از خمیر سیب*زمینی در کنار هم جداگانه مانند نان باگت رول می*کنیم و در هم می*تابانیم و از طول آن*ها را در هم فشرده می*کنیم و با وردنه به صورت گرد به قطر حدود یک سانتی*متر پهن می*کنیم.
* زرده*ی تخم*مرغ و زعفران آب*شده را مخلوط کرده روی خمیرها می*مالیم.
* سپس سینی فر را چرب کرده و خمیرها را در سینی می*چینیم و به مدت 20 الی 30 دقیقه در فر با حرارت 150 درجه سانتی*گراد می*گذاریم.
* در هنگام پخت نان یک کاسه آب در فر می*گذاریم تا نان خشک نشده و رطوبت آن حفظ شود.

[h=2]نکتــه
[/h] خمیر نان باید حتماً حاوی خمیر مایه باشد تا نان ترد و پوک شود.

 
بالا پایین