*مینا*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Sep 12, 2013
- ارسالیها
- 3,063
- پسندها
- 366
- امتیازها
- 83
- محل سکونت
- زیر اسمون خدا
- تخصص
- ترانه سرا
- دل نوشته
- هر وقت دلت شکست خورده هاشو خودت جمع کن نزار هر نامردی منت دست زخمیشو روت بزاره
- بهترین اخلاقم
- بخشیدن
اعتبار :
[h=1][/h]
[h=2][/h] [h=2]مواد اولیه [/h] برنج نیم دانه و شکر هر کدام 500 گرم
هل ساییده شده 30 گرم
شیر سه لیتر
زعفران و خلال پسته برای تزیین به میزان لازم
[h=2]طرز تهیه[/h] * برنج را از دو ساعت قبل خیس کرده و بعد داخل آبکش می*ریزیم تا آب نداشته باشد.
* سپس با شیر مخلوط کرده و دو الی سه ساعت روی حرارت قرار می*دهیم تا به جوش آید و مدام هم می*زنیم.
* زمانی که مواد به صورت خمیری شکل شد، شکر و هل را به آن افزوده و مجدداً مخلوط می*کنیم تا شکر کاملاً در آن حل شود. باید مواظب باشیم مواد ته ظرف نچسبد.
* در آخر مواد حاضر شده را به مدت یک ساعت مانند برنج با دمای بسیار پایین دم کرده و با زعفران و خلال پسته تزیین می*کنیم.
دیگچه مشهدی همان*طور که از نامش پیداست یک غذای مشهدی است که در ماه*های محرم و صفر بیشتر پخته می*شود.
[h=2][/h] [h=2]مواد اولیه [/h] برنج نیم دانه و شکر هر کدام 500 گرم
هل ساییده شده 30 گرم
شیر سه لیتر
زعفران و خلال پسته برای تزیین به میزان لازم
[h=2]طرز تهیه[/h] * برنج را از دو ساعت قبل خیس کرده و بعد داخل آبکش می*ریزیم تا آب نداشته باشد.
* سپس با شیر مخلوط کرده و دو الی سه ساعت روی حرارت قرار می*دهیم تا به جوش آید و مدام هم می*زنیم.
* زمانی که مواد به صورت خمیری شکل شد، شکر و هل را به آن افزوده و مجدداً مخلوط می*کنیم تا شکر کاملاً در آن حل شود. باید مواظب باشیم مواد ته ظرف نچسبد.
* در آخر مواد حاضر شده را به مدت یک ساعت مانند برنج با دمای بسیار پایین دم کرده و با زعفران و خلال پسته تزیین می*کنیم.