Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

چیز کیک پسته ای

  • نویسنده موضوع Swan
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı چیز کیک پسته ای
نویسنده موضوع Swan
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Swan

Swan

مدیر کل انجمن
تاریخ ثبت‌نام
Sep 30, 2013
ارسالی‌ها
523
پسندها
2,000
امتیازها
93
تخصص
Nurse
جنسیت

اعتبار :

[h=3]مواد لازم کیک:[/h] بیسکویت گندمی، آسیاب شده : ۲ فنجان
شکر : ۲ قاشق
کره: ۶ قاشق
دارچین: نیم قاشق چایخوری
کمی نمک
[h=3]مواد لازم برای داخل کیک:[/h] پنیر خامه ای : ۹۰۰ گرم
شکر : یک و نیم فنجان
پسته آسیاب شده: ۱ فنجان
عصاره بادام : ۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ بزرگ :۴ عدد
خامه ترش : ۱ فنجان
خامه سنگین : ۱ فنجان
رنگ غذای سبز (اختیاری) : ۴ قطره
چیز کیک پسته ای


[h=3]طرز تهیه چیز کیک پسته ای:[/h] بیسکویت های گندمی را آسیاب کنید یا خوب له کنید و با شکر، نمک، دارچین و کره مخلوط کنید.
یک قالب کیک بردارید و روی آن فویل بگذارید و لبه های آن را به بیرون باز کنید.
سپس مخلوط بیسکویت را داخل آن ریخته و به فرم قالب دربیاورید.
همه قسمت های آن و همچنین کناره ها باید ضخامت یکسان داشته باشند.
حالا آن را داخل فر و در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بگذارید تا ۱۲ دقیقه بپزد.
سپس درآورید و بگذارید سرد شود.
در کاسه بزرگی، پنیر خامه ای و شکر را بزنید تا نرم شود.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.
سپس پسته آسیاب شده، عصاره بادام و رنگ غذای را بیفزایید.
در نهایت خامه ترش و خامه سنگین را اضافه کنید.
قالب کیک را داخل ظرف گود دیگری بگذارید و داخل ظرف بزرگتر طبق شکل آب بریزید.
سپس موادی که آماده کرده اید را داخل قالب بریزید.
حالا ظرف را داخل فر بگذارید تا در دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت بپزد.
فویل را به دور قالب پیچیده ایم تا آب به آن نفوذ نکند. حدوداً ۹۰ دقیقه بگذارید در فر بماند.
سپس فر را خاموش کنید و بگذارید کیک یک ساعت در فر سرد شود
حالا آن را دربیاورید و از حمام آب خارج کنید.
فویل را دربیاورید و کیک را راحت جدا کنید. بگذارید نیم ساعت سرد شود.
قبل از سرو کردن روی کیک را بکشید و حداقل ۲ ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
 
بالا پایین