Swan
مدیر کل انجمن
کیک پنیر با ژله انار
چیزکیک یا همان کیک پنیر، یکی از انواع کیک*هاست که در آن به جای خامه شیرین شده، از پنیر خامه*ای یا مخلوطی از آن و پنیر ماسکارپونه – با مزه شور و شیرین– استفاده می*شود در ضمن کیک آن نیز مانند دیگر کیک*ها حالت اسفنجی نداشته و فرم نیمه*خشک دارد.
[h=2][/h]
انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات-کیک پنیر با ژله انار
مواد لازم برای 8 نفر: - 225 گرم بیسکویت جو
- 75 گرم کره مواد لازم مایه پنیری: - 3 قاشق سوپ*خوری آب پرتقال
- یک قاشق سوپ*خوری پودر ژلاتین
- یک پیمانه پنیر ماسکارپونه
- یک پیمانه پنیر خامه
- 75 گرم یا سه*چهارم پیمانه پودر قند
- یک پیمانه شیر نارگیل
- 2 عدد سفیده تخم*مرغ
مواد لازم برای روی کیک:
- 2 عدد انار (دانه* شود)
- یک بسته پودر ژله انار
طرز تهیه:
1 – یک قالب گرد مخصوص شرینی*پزی با قطر 23سانتی*متر تهیه کرده و کف و دیواره آن را با روغن مایع چرب کنید. بیسکویت*های جو را در دستگاه خردکن ریخته و به پودری نرم تبدیل کنید، سپس کره را آب کرده و روی بیسکویت جوی خردشده در داخل دستگاه بریزید.
در طول این مدت، دستگاه را چندبار روشن و خاموش کنید تا مواد، خوب مخلوط شوند. حالا مخلوط خمیری کره و بیسکویت را در قالب کیک بریزید و سطح آن را با ته قاشق صاف کنید؛ سپس در یخچال بگذارید تا سرد شود. به این صورت خمیر اصلی کیک آماده می*شود.
2 – برای درست*کردن مواد میانی پنیری، یک کاسه بلوری آماده کرده و ابتدا آب پرتقال و سپس پودر ژلاتین را در آن بریزید؛ سپس ظرف را به مدت 5 دقیقه کناری بگذارید تا مواد حالت اسفنجی بگیرد.
پس از آن، داخل کاسه فلزی مقداری آب ریخته و روی اجاق*گاز قرار دهید تا به جوش آید، سپس کاسه حاوی آب پرتقال و پودر ژلاتین را روی کاسه فلزی قرار دهید و مرتب مواد را هم بزنید تا پودر ژلاتین با حرارت غیرمستقیم به*طور کامل حل شود.
3 – در ظرف دیگری هر دو نوع پنیر را با هم مخلوط کرده و ابتدا پودر قند و سپس شیر نارگیل را به آن اضافه کنید و کم*کم هم بزنید. از طرف دیگر در ظرف تمیزی، سفیده*های تخم*مرغ را خوب بزنید تا حالت پف*کرده پیدا کند. [خواص تخم مرغ]
حالا ژلاتین محلول در آب پرتقال را سریع به مخلوط پنیری افزوده و پس از آن سفیده*های تخم*مرغ را اضافه کنید و آرام هم بزنید؛ سپس خمیر بیسکویتی را از داخل یخچال بیرون آورده و مواد را روی آن بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا مواد به اصطلاح خودش را بگیرد.
در پایان، ژله انار را به روش معمول درست کرده و دانه*های انار را هم در آن بریزید، سپس سطح پنیری را با ژله انار بپوشانید و دوباره در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد. به این صورت کیک پنیری شما آماده است. [آشنایی با خواص انار]
نکته: به جای شیر نارگیل از شیر معمولی هم می*توانید استفاده کنید ولی دیگر طعم و مزه نارگیل را نخواهید داشت.
چیزکیک یا همان کیک پنیر، یکی از انواع کیک*هاست که در آن به جای خامه شیرین شده، از پنیر خامه*ای یا مخلوطی از آن و پنیر ماسکارپونه – با مزه شور و شیرین– استفاده می*شود در ضمن کیک آن نیز مانند دیگر کیک*ها حالت اسفنجی نداشته و فرم نیمه*خشک دارد.
انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات-کیک پنیر با ژله انار
مواد لازم برای 8 نفر: - 225 گرم بیسکویت جو
- 75 گرم کره مواد لازم مایه پنیری: - 3 قاشق سوپ*خوری آب پرتقال
- یک قاشق سوپ*خوری پودر ژلاتین
- یک پیمانه پنیر ماسکارپونه
- یک پیمانه پنیر خامه
- 75 گرم یا سه*چهارم پیمانه پودر قند
- یک پیمانه شیر نارگیل
- 2 عدد سفیده تخم*مرغ
مواد لازم برای روی کیک:
- 2 عدد انار (دانه* شود)
- یک بسته پودر ژله انار
طرز تهیه:
1 – یک قالب گرد مخصوص شرینی*پزی با قطر 23سانتی*متر تهیه کرده و کف و دیواره آن را با روغن مایع چرب کنید. بیسکویت*های جو را در دستگاه خردکن ریخته و به پودری نرم تبدیل کنید، سپس کره را آب کرده و روی بیسکویت جوی خردشده در داخل دستگاه بریزید.
در طول این مدت، دستگاه را چندبار روشن و خاموش کنید تا مواد، خوب مخلوط شوند. حالا مخلوط خمیری کره و بیسکویت را در قالب کیک بریزید و سطح آن را با ته قاشق صاف کنید؛ سپس در یخچال بگذارید تا سرد شود. به این صورت خمیر اصلی کیک آماده می*شود.
2 – برای درست*کردن مواد میانی پنیری، یک کاسه بلوری آماده کرده و ابتدا آب پرتقال و سپس پودر ژلاتین را در آن بریزید؛ سپس ظرف را به مدت 5 دقیقه کناری بگذارید تا مواد حالت اسفنجی بگیرد.
پس از آن، داخل کاسه فلزی مقداری آب ریخته و روی اجاق*گاز قرار دهید تا به جوش آید، سپس کاسه حاوی آب پرتقال و پودر ژلاتین را روی کاسه فلزی قرار دهید و مرتب مواد را هم بزنید تا پودر ژلاتین با حرارت غیرمستقیم به*طور کامل حل شود.
3 – در ظرف دیگری هر دو نوع پنیر را با هم مخلوط کرده و ابتدا پودر قند و سپس شیر نارگیل را به آن اضافه کنید و کم*کم هم بزنید. از طرف دیگر در ظرف تمیزی، سفیده*های تخم*مرغ را خوب بزنید تا حالت پف*کرده پیدا کند. [خواص تخم مرغ]
حالا ژلاتین محلول در آب پرتقال را سریع به مخلوط پنیری افزوده و پس از آن سفیده*های تخم*مرغ را اضافه کنید و آرام هم بزنید؛ سپس خمیر بیسکویتی را از داخل یخچال بیرون آورده و مواد را روی آن بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا مواد به اصطلاح خودش را بگیرد.
در پایان، ژله انار را به روش معمول درست کرده و دانه*های انار را هم در آن بریزید، سپس سطح پنیری را با ژله انار بپوشانید و دوباره در یخچال قرار دهید تا ژله ببندد. به این صورت کیک پنیری شما آماده است. [آشنایی با خواص انار]
نکته: به جای شیر نارگیل از شیر معمولی هم می*توانید استفاده کنید ولی دیگر طعم و مزه نارگیل را نخواهید داشت.