Swan
مدیر کل انجمن
طرزپخت کیک چای کشمشی
۲۲۵ گرم آرد سفید ،نصف قاشق چایخوری زنجبیل،نصف قاشق چایخوری دارچین۱۰۰، گرم مارگارین۱۰۰، گرم شکر قهوه ای۱۰۰، گرم کشمش پلویی۱۰۰، گرم کشمش سبز۵۰، گرم میوه خشک،یک عدد تخم مرغ درشت۵، قاشق سوپخوری شیر...
[h=2]طرزپخت کیک چای کشمشی[/h]
آرد را الک کنید و با ادویه ها در کاسه ای بریزید. کره را اضافه و مخلوط کنید تا به صورت خرده های مغز نان درآید. کشمش ها، میوه خشک و شکر را اضافه کنید. تخم مرغ را با شیر مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه نمایید و خوب بزنید.مایه حاصل را در قالب کیک گردی به قطر ۱۵ سانتیمتر که از قبل چرب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و به مدت یک ساعت و ربع تا ۵/۱ ساعت در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید. سپس قالب را خارج کرده و بگذارید کیک ۵ دقیقه در قالب بماند. آن را از قالب خارج کنید و روی شبکه سیمی سرد کنید.
۲۲۵ گرم آرد سفید ،نصف قاشق چایخوری زنجبیل،نصف قاشق چایخوری دارچین۱۰۰، گرم مارگارین۱۰۰، گرم شکر قهوه ای۱۰۰، گرم کشمش پلویی۱۰۰، گرم کشمش سبز۵۰، گرم میوه خشک،یک عدد تخم مرغ درشت۵، قاشق سوپخوری شیر...
آرد را الک کنید و با ادویه ها در کاسه ای بریزید. کره را اضافه و مخلوط کنید تا به صورت خرده های مغز نان درآید. کشمش ها، میوه خشک و شکر را اضافه کنید. تخم مرغ را با شیر مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه نمایید و خوب بزنید.مایه حاصل را در قالب کیک گردی به قطر ۱۵ سانتیمتر که از قبل چرب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و به مدت یک ساعت و ربع تا ۵/۱ ساعت در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید. سپس قالب را خارج کرده و بگذارید کیک ۵ دقیقه در قالب بماند. آن را از قالب خارج کنید و روی شبکه سیمی سرد کنید.