Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

طرز تهیه کیک سیب هلندی

  • نویسنده موضوع Swan
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

اطلاعات موضوع

Kategori Adı شيريني و كيك
Konu Başlığı طرز تهیه کیک سیب هلندی
نویسنده موضوع Swan
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan Swan

Swan

مدیر کل انجمن
تاریخ ثبت‌نام
Sep 30, 2013
ارسالی‌ها
523
پسندها
2,002
امتیازها
93
تخصص
Nurse
جنسیت

اعتبار :

طرز تهیه کیک سیب هلندی
کیک سیب به سبک هلندی را تجربه کنید.سیب** ها را بپزید، پوست آن ها را بگیرید، هسته های آن ها را جدا کرده و به برش های نازک تقسیم کنید. سپس آن ها را...

[h=2][/h]


زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان پخت: 40 دقیقه
مواد لازم برای 12 تا 16 قطعه مربع شکل:
تخم مرغ 2 عدد
شکر 175 گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
کره 85 گرم
شیر 75 میلی گرم
آرد 125 گرم
دارچین نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
خامه 75 میلی گرم
سیب 2 عدد

طرز تهیه:
1- فر را از قبل روی 200 درجه سانتی گراد، یا شماره ی 4 گاز، گرم کنید.
2- تخم مرغ ، شکر و وانیل را در یک کاسه بزرگ آن قدر هم بزنید تا مایه ی خمیری سفت و ضخیمی به دست آید.
3- کره را با شیر در یک قابلمه حرارت دهید. سپس آن را درون مایه ی تخم مرغی بالا بریزید و هم بزنید.
4- آرد، دارچین و بیکینگ پودر را با هم الک کنید و به آرامی داخل مخلوط بالا بریزید.
5- مخلوط را درون قالب کیک* چرب شده بریزید و سطح آن را صاف کنید.
6- سیب** ها را بپزید، پوست آن ها را بگیرید، هسته های آن ها را جدا کرده و به برش های نازک تقسیم کنید. سپس آن ها را روی خمیر کیک بچینید (موقع چیدن به ته فرو می روند).
7- یک قاشق چایخوری شکر روی خمیر کیک بپاشید و به مدت ده دقیقه آن را در فر حرارت دهید.
8- سپس حرارت فر را به 180 درجه سانتی گراد کاهش دهید و 20 تا 25 دقیقه دیگر حرارت دهید یا تا زمانی که مایه کیک بالا بیاید و طلایی رنگ شود.
9- کیک را از فر خارج کرده و بگذارید در قالب سرد شود. سپس آن را به قطعات مربع شکل تقسیم کنید و همرا با خامه میل کنید.
 
بالا پایین