Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

خورش بامیه به سبک جنوبی بسیارلذیذ +عکس

اطلاعات موضوع

Kategori Adı غذاهاي ايراني
Konu Başlığı خورش بامیه به سبک جنوبی بسیارلذیذ +عکس
نویسنده موضوع *SiMiN*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *SiMiN*

*SiMiN*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Feb 16, 2014
ارسالی‌ها
5,086
پسندها
1,974
امتیازها
113
محل سکونت
تهران
تخصص
نقاشی کردن،نت
دل نوشته
همه ی انسانها برابر آفریده شده اند
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

مواد لازم برای شش نفر
بامیه ریز یک و نیم کیلوگرم
گوشت
خورشی 500 گرم

گوجه فرنگی یک کیلو (یا رب گوجه فرنگی؛ 3 قاشق غذاخوری)

تمبر هندی 300 گرم (یک بسته)

پیاز بزرگ 2 عدد
سیر یک بوته
زردچوبه 2 قاشق مرباخوری
ادویه یک قاشق مرباخوری
فلفل یک دوم قاشق مرباخوری
روغن مایع به مقدار لازم

روش تهیه
1- ابتدا تمبر هندی را در کاسه مناسب ریخته، روی آن آب کتری سرد شده بریزید؛ آن را بار گذاشته و اجازه دهید تا خیس بخورد.سپس پیازها را پوست گرفته و بعد از شستن به صورت خلالی خرد کنید. گوشت خرد شده را هم بشویید و داخل سبدی بریزید و اجازه دهید تا آب اضافی آن خارج شود. در این فاصله بوته*ی سیر را داخل کاسه*ای حاوی آب سرد خیس کنید.
2- در یک قابلمه*ی مناسب مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید. بعد از داغ شدن روغن، پیاز را داخل روغن ریخته و اجازه دهید تا طلایی شود. حالا زرد چوبه را به آن اضافه کرده و بعد از تفت دادن، تکه*های گوشت را بیندازید و همراه با پیاز تفت دهید.
3- سیرها را پوست گرفته، به همراه زردچوبه و فلفل و ادویه توسط هاون بکوبید و سپس آن را داخل گوشت در حال سرخ شدن بریزید و با آن تفت دهید. حالا گوجه فرنگی*ها را رنده کرده، داخل قابلمه
بیفزایید تا همراه گوشت کمی سرخ شوند. بعد یک لیوان آب جوشیده سرد شده را داخل قابلمه بریزید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا گوشت پخته شود.


نکته

اگر می*خواهید از رب استفاده کنید، ابتدا رب را در روغن گوشت تفت داده و سپس یک و نیم لیوان آب اضافه کنید.
4- در این فاصله بامیه*ها را شسته و برای آن که له نشود، آن*ها را به صورت کله قندی برش دهید. بعد از آن که گوشت پخته شد، بامیه*ها را داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا همراه گوشت و سیر و پیاز و گوجه فرنگی یا رب کمی بپزد.
5- در مراحل آخر پخت، تمبر هندی را از صافی عبور دهید و شیره*ی صاف شده را داخل قابلمه بریزید و بعد از آن که
خورش جا افتاد، شعله را خاموش کنید.


نکته 1: با توجه به این که تمبر هندی شور است از صاف کردن نمک در مرحله*ی اول پخت جلوگیری کنید.

نکته 2: از تمبر هندی*ای استفاده کنید که رنگ آن روشن باشد در غیر این صورت رنگ خورش تیره می*شود.

نکته 3: این خورش نباید خیلی آبکی باشد؛ پس، از اضافه کردن آب زیاد خودداری کنید.
 
بالا پایین