Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

سوپ بادمجان

اطلاعات موضوع

Kategori Adı آش و سوپ
Konu Başlığı سوپ بادمجان
نویسنده موضوع *SiMiN*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند ارسالی
Son Mesaj Yazan *SiMiN*

*SiMiN*

مــدیـر بـازنشـسـتـه
تاریخ ثبت‌نام
Feb 16, 2014
ارسالی‌ها
5,086
پسندها
1,974
امتیازها
113
محل سکونت
تهران
تخصص
نقاشی کردن،نت
دل نوشته
همه ی انسانها برابر آفریده شده اند
مدل گوشی
سیم کارت
تیم ایرانی مورد علاقه
برند گوشی
تیم باشگاهی مورد علاقه
تیم ملی مورد علاقه
جنسیت
نوع آنتی ویروس
ماه تولد

اعتبار :

بادمجان چهار عدد
كره سه قاشق غذاخوري
زنجبيل تازه يك عدد
سيرخردشده چهارحبه
پودر فلفل*قرمز تند يك قاشق چايخوري
گوجه*فرنگيدو عدد
آبچهار ليوان
پياز خرد شدهيك عدد
نمك و پودرفلفل*سياهبه مقدار لازم


طرز تهیه سوپ بادمجان :
بادمجان را به صورت راه *راه پوست كنده و خرد كنيد و با كره تفت دهيد، سپس، پياز و سير خرد شده را بيفزاييد و تفت دهيد تا مواد نرم شوند.

بعد، گوجه* فرنگي را رنده كنيد تا به صورت پوره درآيد و در قابلمه بريزيد و آب را هم بيفزاييد. آن*گاه، بادمجان، سير و پياز تفت داده شده را به گوجه *فرنگي افزوده و پودر فلفل*قرمز، سياه، نمك و زنجبيل رنده شده را اضافه كنيد و به مدت 20 دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد تا بادمجان*ها كاملا بپزند.

مي*توان در اين سوپ، از قارچ خرد شده نيز استفاده *كرد.
منبع : groohashpazi.blogfa.com
 
آخرین ویرایش:
بالا پایین