*SiMiN*
مــدیـر بـازنشـسـتـه
- تاریخ ثبتنام
- Feb 16, 2014
- ارسالیها
- 5,086
- پسندها
- 1,974
- امتیازها
- 113
- محل سکونت
- تهران
- تخصص
- نقاشی کردن،نت
- دل نوشته
- همه ی انسانها برابر آفریده شده اند
اعتبار :
بادمجان | چهار عدد |
كره | سه قاشق غذاخوري |
زنجبيل تازه | يك عدد |
سيرخردشده | چهارحبه |
پودر فلفل*قرمز تند | يك قاشق چايخوري |
گوجه*فرنگي | دو عدد |
آب | چهار ليوان |
پياز خرد شده | يك عدد |
نمك و پودرفلفل*سياه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سوپ بادمجان :
بادمجان را به صورت راه *راه پوست كنده و خرد كنيد و با كره تفت دهيد، سپس، پياز و سير خرد شده را بيفزاييد و تفت دهيد تا مواد نرم شوند.
بعد، گوجه* فرنگي را رنده كنيد تا به صورت پوره درآيد و در قابلمه بريزيد و آب را هم بيفزاييد. آن*گاه، بادمجان، سير و پياز تفت داده شده را به گوجه *فرنگي افزوده و پودر فلفل*قرمز، سياه، نمك و زنجبيل رنده شده را اضافه كنيد و به مدت 20 دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد تا بادمجان*ها كاملا بپزند.
مي*توان در اين سوپ، از قارچ خرد شده نيز استفاده *كرد.
منبع : groohashpazi.blogfa.com
آخرین ویرایش: